Vintermarathon Kalundborg 10.01.2010

Ole Cramers billede
Før løbet 

Det er jo efterhånden nemt at finde løb, man finder jo bare www.motionslob.dk klikker ind på løbskalender leder efter en event og klikker på denne www.5taarnsmotion.dk undersøger lige sitet, hvordan og hvorledes wupti og man er med!!!

Ved start/mål var der masser af plads til bilen, der var styr på nummerudlevering, fine omklædningsmuligheder og selvfølgelig altid smilende officials.
Før starten fik vi at vide at der var opstillet webcam på ruten. Jeg havde godt nok ikke lige undersøgt dette hjemmefra, da dette jo kunne havde været sjovt for familien at følge med i – men det var måske en hurtig ide fra arrangørerne! og som jo er alle tiders.

97 marathon deltager havde meldt deres ankomst på denne 2 omg. rute og et hav af halvmarathonsløbere jeg havde ikke lige talt dem men over 100 var der til 1 omg.

3
Under løbet 

Ruten er særdeles kuperet og visse steder bjergagtig, flere steder åbent landskab og med mindst 15 sekundmeter nordøstlig vind denne dag særdeles krævende.

Der var skiltning for hver km. op til km.21 når vi så startede på ny runde, ville mit ønske være at tallet fortsatte op efter til km. 42 i stedet for at starte med km.1 igen – jeg løb med GPS og snakkede også med andre med samme dims, km. skiltene stod præcist Wink

Appelsiner og bananer var der at tykke på ude ved de 2 depoter jeg husker ikke andet da lysten ikke var der, men VARM kocaomælk – suverænt træk, varm The og lunken vand fra termokander, de havde nok at holde styr på disse smilende officials som stod der i -2g. frost og 15 sek. vind føj hvor det blæste, det tredje depot var i start/mål området med samme vare sortiment, men som sagt jeg før, spiser jeg sjældent under en marathon, men syntes at det var et større depot!

4
Efter løbet 

Medalje og en krammer, er jo altid lækkert at få, når man kommer i mål.
Jeg tror at bruserne lige var blevet afkalket normalt plejer der at komme 4 stråler ved offentlige instanser, aldrig har jeg set at der kom så meget vand ud af disse, der må også havde været skruet op for fyret for eftersom, der havde været en masse halvmaratons under disse lækre brusere, måtte jeg skrue op for den kolde hane for ikke at brænde mig!
Gratis varm suppe med brød, kaffe og The kunne man så sidde og hygge sig med i klubhuset!

En lille skavank syntes jeg, diplom kan kun udskrives på nette via deres site – jeg har ikke nogen printer! Ikke noget problem sagde formand Erik Johnsen, jeg har din adr. så sender jeg den da bare – hmm service;)

4
Løbets helhed 

Absolut velorganiseret uden nogen hovsa-løsninger, dette er en event man må havde på CVen

4

Billeder

#1

Ole Cramers billede

Haii
Jeg fandt lige en link fra tv Kalundborg:
http://www.tv-kalundborg.dk/?poditemid=6187&tagsid=&soegeord=
Mvh. Ole

#2

Kevin Odenses billede

Hejsa

Enig med Ole absolut et kanon løb vejret til trods.

Synes også at man må tage hatten af for alle hjælperne.

VH Kevin

#3

Bedouinas billede

Hej Ole.

Det undrer mig en del, at du kun har givet 3 løbesko for "Før Løbet", for du skriver jo netop, at der var gode parkeringsmuligheder og helt styr på nummerudleveringen.

Jeg løb dette udfordrende løb for to år siden, og jeg synes det var et kanon løb - specielt husker jeg de veludstyrede depoter....Jeg vil heller aldig glemme den flinke official, der kom kørende i sin bil og spurgte, om jeg var OK, da jeg var ude på anden runde (jeg er en langsom løber) og brækkede ½ plade chokolade i stykker og gav mig.

Jeg synes, det er alle tiders initiativ med varm og lunken te/cacao/vand. Det var noget samtlige løbsarrangører burde tage til efterretning, specielt i denne kolde vinter, hvor indtagelsen af iskólde drikke egentlig kan gøre mere skade end gavn.

Derfor synes jeg måske også, at du har været alt for fedtet med uddeling af løbesko - det enste, jeg synes, er dårligt ved dette løb, er, at ½ marathonruten skal gennemløbes to gange for marathons vedkommende. Det er altid træls at skulle løbe den samme rute to gange.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15321:

Rasmus Jensens billede
Jeg har løbet to halvmaraton, og vil gerne prøve kræfter med maraton.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk