Musvågen Skovløb 2022

Tid og sted

Løbsdato
18-06-2022
Startby og landsdel
Avnstrupvej 1, Hvalsø, Sjælland
Tilmelding åbner
18-01-2022
Tilmeldingsfrist
15-06-2022
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
5 km
10 km
80 km
Specialløb
Trailløb
Ultraløb
Løb 5-10-halv-hel eller op til 80 km på 4 forskellige og skønne ruter i Sjællands dejligste skov.
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Der vil være mulighed for at efterlade bagage under opsyn (overdækket).

Andre oplysninger

Gebyrer
Ultraløb op til superdistancen på 80 km: kr. 380,- Maraton 42.2 km: kr. 275,- Halvmaraton 21.1 km: kr. 175,- 10 km: kr. 110,- 5 km: kr. 75,- Alle priser er ex. tilmeldingsgebyr til Sportstiming på 15 kr.
Startsted og tid
Startsted er Avnstrup, 4330 Hvalsø. Parkering ved og omkring Center Avnstrup, Avnstrupvej 1 4330 Hvalsø. Der er vejvisning og skiltning fra parkeringsområdet til start inde i skoven, en lille kilometer til fods. De 5 distancers starttidspunkter: * ULTRALØB OP TIL 80 KM. Start kl. 05. Lørdag den 18. juni 2022. Maximum løbs-tid er 12 timer til kl. 17. * MARATONDISTANCEN PÅ 42.2 KM Start kl. 11. Lørdag den 18. juni 2022. Maximum løbs-tid er 6 timer til kl. 17. Start er inde i skoven. * HALVMARATONDISTANCEN PÅ 21.1 KM Start kl. 12. Lørdag den 18. juni 2022. Maximum løbs-tid er 5 timer til kl. 17. Start er inde i skoven. * 10 KM Start kl. 13. Lørdag den 18. juni 2022. Start er inde i skoven. * 5 KM Start kl. 13.30. Lørdag den 18. juni 2022. Start er inde i skoven.
Forplejning
Depoter med væske og energi/frugt på alle 4 ruter. Der er hoveddepot i start- og målområdet, hvor der vil være både væske og energi til brug for hver ny påbegyndt rute. Ude på ruterne er der depoter for omtrent hver 5-7. km. Det er indtegnet på kortet for hver enkelt rute, hvilke depoter der er bemandede og hvilke der også tilbyder energi i form af saft, frugt, chips og energibar. Startfeltet opdeles således at der kontinuerligt kan komme løbere over måtten til deres næste rute, samtidig med at øvrige distancer startes hhv. kl. 11-12-13-13.30. Vi beder om at alle er opmærksomme på at overholde afspærringerne, så vi sikrer løbeflow’et for alle deltagere.
Rutebeskrivelse
Ruterne: De 4 skovruter er grundigt markerede med forskellige farver flag. Under hver løbsdistance på hjemmesiden kan du læse mere om ruterne, se placering af depoter - samt kort over ruternes forløb inde i skoven. Her er en kort skitsering af ruterne og nogle af de signatursteder, du kan glæde dig til at se undervejs: Den blå. 5 km. Et udfordrende medley over Det Hvide Spor, et af Danmarks bedste singletrack MTB-spor, og omkringliggende stier med mange sving og små stigninger. Den røde. 10 km. ”Ridestien” tager løberne helt væk fra de vante veje og ud på en fed løbeoplevelse med skovbund, sten og grene. Den i pink. 11.1 km. Valborup runden har både Skjoldungesti, Avnsø og mere åbne vidder på sin vej. En god blanding af smalle spor med variabelt underlag og passager med brede stier. Den gule. 16.1 km. Gyldenløveshøj udfordringen er godt 125m på toppen, der er kunstigt anlagt omkring 1700tallet. Skovløbets længste rute byder på smukke strækninger, udfordrende trailstier, nogle brede skovstier, skovbund og en del op- og nedture ;). Ruterne udgår fra samme start- og målområde, og derfra ud i hver sin del af Bidstrup Skovenes store område. Hver gang en ny rute påbegyndes har man således passeret målområdet, hvor ens løbstid registreres.
Andre bemærkning
‘Skovløberen’ er afholdt - og anmeldt - over en lang årrække i Hvalsø Løbeklub. Musvågen Skovløb 2022 bygger videre på alle Skovløberens erfaringer med at afvikle et smukt og udfordrende skovløb. Arrangørgruppen har både erfarne og nye kræfter til et nyt format, en ny måned, nye ruter og distancer. Samme skønne skov - flere højdemeter og mere trail. Det bliver godt!
Tidligere anmeldelse
4
Læs mere

Vælg dette løb fordi

Løbet foregår i Bidstrup Skovenes fantastiske og stærkt kuperede landskab. Løbet starter i skoven – og bliver derude. Der er gode højdemeter at hente i det sjællandske højland. Som deltager får du: ✔ En fuldstændig skøn dag i skoven hvor vi nyder naturen sammen. ✔ En helt specielt flot Musvågen-Skovløb-medalje ✔ Placering på officiel resultatliste ✔ En lille taburetceremoni og en stor klapsalve til hver af de 5 distancers tre hurtigste mænd og kvinder. ✔ En mulighed for at blive hængende til fælles after-run hygge og lidt let forplejning i målområdet, når de sidste er sendt afsted og frem til løbets afslutning kl. 17. ✔ Link til album med fine billeder fra en flot dag (vi forsøger at få alle med, men kan ikke garantere det) Vi glæder os til at se dig!

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk