Fitnessnation Cannonball Run

Tid og sted

Løbsdato
10-02-2015
Startby og landsdel
Ringsted, Sjælland
Tilmelding åbner
10-01-2015
Tilmeldingsfrist
08-02-2015
Eftertilmelding
Ja
Links

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
I huset vil der være mulighed for omklædning i de forskellige værelser

Andre oplysninger

Gebyrer
Halvmarathon: 50 kr. Marathon: 75 kr.
Startsted og tid
Zahlesvej 4, 4100 Ringsted Start: 08:30:00
Forplejning
Depotets indhold vil altid som minimum bestå af følgende drikkelser: Vand, kakao, sodavand, saft. Efter løbet er der mulighed for kaffe og te. Derudover vil motoren kunne arbejde med følgende: Slik, frugt, nødder, chips, saltstænger, chokolade. Efter løbet vil der ydermere være en lille godbid. Efter løbet er der naturligvis også medaljer til både halv- og helmarathon.
Rutebeskrivelse
Grundet oversvømmelse af den primære rute, vil den alternative blive taget i brug allerede ved første løb. Denne rute er meget flad, på asfalt store dele af ruten kort afbrudt af grus sti i få hundrede meter. Ruten krydser en af de mest centrale gader i byen, men bilerne kører ofte langsomt, hvorfor vi i et snuptag kan smutte over. http://iform.dk/ruteplanner/ringsted/marathonrute-20 Ruten er 7,1 km, som skal gennemløbes 3 gange for halvmarathon og 6 gange for marathon. Dog på 3. omgang for halvmarathon løber man mere direkte hjem for at få metrene til at passe. På marathon er det bare på omgang 5 og 6 det gøres.
Andre bemærkning
Der løbes efter cannonballprincipperne; Tiden på ens ur må ikke stoppes undervejs uanset hvad, men først i mål. Løbet er på eget ansvar. Færdselsreglerne skal overholdes. Det er forbudt at smide affald på ruten. Hjemmesiden er under opbygning lige pt., men opdateres løbende.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up