Center of Zealand Marathon

Tid og sted

Løbsdato
01-10-2023
Startby og landsdel
Ringsted, Sjælland
Tilmelding åbner
01-11-2022
Tilmeldingsfrist
27-09-2023
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
10.55 km
DAF-opmålt distance
Ja
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Bagageopbevaring er muligt ved start/mål, som hele tiden vil være under opsyn af en hjælper - dog er det på eget ansvar. Efterfølgende er det muligt at bade i de dertilhørende omklædningsrum i Fodboldhuset.

Andre oplysninger

Gebyrer
175,- for 10.55 km. 225,- for halvmarathon. 275,- for marathon. Eftertilmeldingsgebyr efter online tilmelding lukker: 50,- Distanceændring kan lade sig gi' sig mod betaling af differencen (kun opad; man får ikke penge tilbage ved at nedgradere sin distance). Pengene retur for sit løbsnummer er ikke muligt. Man er velkommen til at sælge sit startnummer.
Startsted og tid
Anlægsvej 15, 4100 Ringsted. Starttidspunkt marathon: 9.00 - Halvmarathon: 11.00 - 10 km: 11.30
Forplejning
Start/mål depot + midtvejsdepot som begge indeholder vand, saft, cola/kondi, kakao, frugt, slik, chokolade. Efter løbet byder vi på varm suppe m. brød og varm kakao. En goodiebag med forskellige små lækkerier bliver udleveret ved målgang. På stadion vil det være muligt at købe øl/vand/kaffe til en billig penge for såvel løbere som tilskuere.
Rutebeskrivelse
Ruten er 10,55 km DAF-opmålt. Ruten har start/mål på stadion i Ringsted, hvor opløbet er på cindersbanen. Selve ruten byder på både natur og by. Underlaget er pænt fordelt asfalt og grus i mellem. Højdeprofilen er generelt flad, dog med en stejl bakke efter ca. 7 km.
Andre bemærkning
Alle gennemførende deltagere modtager medalje i mål. Herefter lidt varm suppe og kakao kan indtages. Vi lover ingenting med vejret, men vi lover at gøre os yderest umage for at give dig en dejlig og hyggelig dag rundt i Ringsted.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15594:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up