Øhavssti Etape Marathon - Etape 4

Tid og sted

Løbsdato
01-07-2023
Startby og landsdel
Lohals, Fyn
Tilmelding åbner
31-08-2021
Tilmeldingsfrist
01-07-2023
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Marathon
Specialløb
Cannonball
Der kan løbes efter GPX-fil, officielle Øhavssti pæle og/eller Øhavsstifoldere, der udleveres før start.
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Sand
Andet
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Evt. omklædning foregår i fri natur.

Andre oplysninger

Gebyrer
50 kr. Tilmelding på MobilePay til: 22 28 55 55, Oplys navn. Af hensyn til planlægningen bedes du desuden oplyse følgende til mig på tuxenrunning.dk: * Bopælskommune * Postnummer * E-mail * Om du ønsker øl eller cola på halvmarathondepotet og tilsvarende ved målgang. Der vil være en medalje til hver løber, der gennemfører. NB! Deltagerloft på 10 deltagere. For yderligere information, herunder deltagerliste, besøg min hjemmeside www.tuxenrunning.dk
Startsted og tid
Adresse: Lohals Havn, 5953 Tranekær (Se Infoblad på www.tuxenrunning.dk). Starttid: 10:00
Forplejning
Der er depot ca. midtvejs og ved målgang. Ved midtvejsdepotet kan du få en lækker øl fra Ø-Bryg (Thurø) og ved målgang får du en lige så lækker øl fra Svendborgsund Bryghus (Tåsinge). Ved begge depoter er der desuden mulighed for at fylde væskeblærer med vand. Der vil være håndsprit ved begge depoter.
Rutebeskrivelse
Ruten: Lohals -Tranekær - Rudkøbing. Ruten følger Øhavsstien, der på smukkeste vis fører os rundt i den smukke Sydfynske natur. Vi vil møde alle tænkelige underlag: trampestier, grusveje, asfalt, sand m.v.
Andre bemærkning
* Du BEHØVER IKKE at kunne finde ud af at løbe efter en GPX-fil, hvis du synes det er for bøvlet. Men når først man lige har indset hvor let der faktisk er at downloade GPX-filen fra min hjemmeside - www.tuxenrunning.dk - og lægge den en GPX-fil ind på uret, så er det klart nemmest at løbe efter GPX-filen. Der er videoer på min hjemmeside, der viser hvordan man gør. Du KAN også løbe efter de officielle Øhavssti pæle og/eller de Øhavsstifoldere, som du får udleveret før start, hvor ruten fremgår. Men da pæle kan være skjult bag vegetation og da ruten KAN være ændret i forhold til ruten i folderen, så vil der være en større risiko for at løbe forkert. En risiko som den enkelte deltager må være indstillet på at leve med, hvis man ikke løber efter GPX-filen. * Du får tilbud udleveret Øhavssti-foldere over ruten, om du vil have dem med er op til dig. Teoretisk kan der ske det, at en lodsejer på dagen har lukket en del af Øhavsstien af (f.eks. i tilfælde af træfældning, jagt eller lignende). I sådan et tilfælde kan folderen bruges til at spørge lokale til råds om hvordan man kommer tilbage på stien (da den lokale ikke nødvendigvis ved hvor stien løber, men ved brug af kortet, alligevel kan hjælpe dig tilbage på ruten). *Der vil være krydsning af befærdet offentlig vej. Der skal løbes i respekt for andre færdende samt med overholdelse og agtpågivenhed ift. Færdselsloven. Deltagelse sker i øvrigt på eget ansvar. Løbet følger Klub100 Marathon’s løbskriterier, dvs: * Den enkelte løber er derfor SELV ansvarlig for at tage tid og efterfølgende notere sin sluttid på resultatlisten, der er placeret i depotet ved målområdet. * Uret må ikke stoppes undervejs og autostop skal være slået fra på uret.

Billeder

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15599:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up