Swiss Alpin K78

FrankBThs billede

Som det nok er gået op for nogen her i forummet er jeg holdt med at løbe, men jeg fik tilmeldt mig Marathon Travel Clubs tur til Swiss Alpin i uge 30 da jeg stadig var en smule i form.

Da jeg har betalt turen og faktisk også glæder mig til at komme til Schweiz ... så har jeg besluttet at stille op til bjergløbet K78 selvom jeg bestemt ikke er i træning. 78,5 km og +/- 2.260 højdemeter.

Lad os lave en gættekonkurrence ud af det !

Jeg har 12 timer til at komme i mål.

I næste uge skal ved deltage på hærvejsvandringen fra slesvig til viborg. 300 km på en uge. Det bliver min træning op til løbet.

Har ikke løbetrænet siden sidst i februar.

Har gennemført Berlin halvmarathon i april og Lillebælt halvmarathon i maj på godt og vel 2 timer. Har løbet havbundsløbets 11 km på 1 time.

Kan jeg gennemføre K78 ?

#1

Bedouinas billede
Gør du grin med seriøse løbere Frank? - så vidt jeg husker, var din godt og vel tid til Lillebælt på 2.14 Bedouina

#2

Sørens billede
Godt og vel 2 eller godt og vel 2.14 er vel godt og vel det samme ::-) Spændende udfordring, Frank. Det bliver sgú hårdt. Men 12 timer er jo længe. Det er 6,5 km. i timen. Det burde du næsten kunne gå, men nej, uden træning, tror jeg ikke på det :syg: Men held og lykke alligevel :;-)

#3

FrankBThs billede
Jeg kan nu heller ikke se hvad der er forskel på godt og vel 2 timer og 2t og 14 min ... eller hvad det nu lige var. Det er nu engang den tid man må forvente når man ikke træner ordentlig. Jeg kan ikke nå det hvis jeg går hele vejen, men mon ikke en blanding af løb og gang kan gøre det. Om jeg gør grin med "seriøse" løbere ved jeg ikke, men lidt sjov skal der vel være plads til. Frank B. Th.

#4

Abels billede
Hej Frank. Har dansk vanderlav ikke et forum hvor du kan lave sjov? hilsen Abel

#5

FrankBThs billede
Hej Abel Hvis du ikke synes det er sjov kan du jo bare undlade at deltage i tråden. Jeg må give Jokeren ret i at dine indlæg er meget lidt konstruktive. Nu er K78 ligesom et motionsløb og ingen vandretur ! Frank B. Th.

#6

brjs billede
Beklager Frank.. det kan du ikke. Jeg har mødt flere der har gået til 24 timers løb...vel og mærke hurtigt og hele tiden, og de når ud omkring 130-35 km.. på flad rute. Grin nu lidt...Abel har sku' da humor::-) Hilsen Bjarne

#7

Abels billede
Det er godt at se at noen har humor. Men det er jo ikke sjovt når humorren går ud over en selv. Frank hvorfor skriver du pludslig K78 er et motionsløb og ikke en vandretur. Du skriver jo selv du vil vandre turen fordi du er holdt op at løbe. Iøvrigt er det ikke et motionsløb men et ultraløb. Af de hårde. For de hårde løbere.... ::-(Kan du ikke få pengene tilbage. hilsen Abel

#8

FrankBThs billede
Det er da fint hvis det var meningen at kommentaren skulle være morsom ... men nu kom den altså samtidig med et personligt angreb i en anden tråd ! Jeg har aldrig sagt at jeg vil vandre turen. Det bliver en blanding af løb og gang. Jeg har faktisk vandret med nogen på gendarmstien der vandrer en marathon på under 5 timer og 100 km på 14 timer, så for mig at se skulle det ikke være helt umulig. Jeg mener nu at motionsløb er en fællesbetegnelse for alle løb. At K78 er et af de hårde er der vist ingen tvivl om. Det er jo ikke bare et løb jeg tager ned til. Jeg tager på en uges ferie i Schweiz sammen med MTC hvor løbet er højdepunktet i løbet af ugen. Hvorfor skulle MTC give mig pengene igen fordi jeg p.t. ikke gider at løbetræne ? Jeg kunne selvfølgelig ændre løbet til en kortere distance, men nu har jeg sat mig for at prøve kræfter med K78 ... og så må jeg se hvordan det går. Måske er det den oplevelse der skal til for at jeg kommer igang igen ... eller også er det sidste gang at jeg snører løbeskoene. Det vil tiden vise. Jeg ved godt at jeg gambler, hvilket jeg heller ikke har lagt skjul på. I slipper ikke for en beretning når jeg engang kommer hjem LLLLLL Frank B. Th.

#9

hjulbens billede
Jeg tror du kan. Hvor der er en vilje er der en vej. Den vej skal jeg selv ud på. Jeg har dog trænnet op til 85 km om ugen, med det sidste lange pas på 39 km i Odsherreds bakker. Jeg var ramt, ømme og stive ben. Min taktik bliver også at løbe og gå. Det bliver en kæmpe mental udfordring at overvinde kroppens træthed. Hvad vil du gøre når benene, kroppen er så træt at du dårlig kan holde ud at være i din egen krop. Jeg håber jeg fortsætter og kan samle mig om smerten. Oplevelsen bliver det største jeg har gjort med min krop. B.S. Christiansen det vil klart også være en udfordring for dig eller måske bubber smiler Vi ses der nede. Det er 10 gang Karsten Risvig en af guiderne. Skal løbe det, og det skal fejres.

#10

FrankBThs billede
Hej hjulben Jeg ved ikke hvordan jeg vil takle den tilstand du beskriver, der har jeg aldrig været før ... og har ikke kunnet finde nogen værktøjer til at træne den mentale del. Ved dog heller ikke om det bliver nødvendig. Som du selv skriver er det viljen der er altafgørende. Jeg er sikker på at jeg ville komme helt i mål hvis jeg gik hele vejen, men jeg går nok for langsom i forhold til de 12 timer vi har til rådighed. Ses i Davos :;-) Frank B. Th.

#11

FrankBThs billede
Det er da rart at se at tæt på halvdelen tror at jeg kan gennemføre :;-) Inden længe skal i få en tilbagemelding på om jeg nu også kunne leve op til forventningerne. Hav en god sommer Frank B. Th.

#12

hjulbens billede
Jeg glæder mig helt vildt, har sommerfugle i maven. Men det skal nok gå. og du kommer da også igennem Frank. det er jeg sikker på.::-).

#13

FrankBThs billede
[QUOTE=Abel;2631]Iøvrigt er det ikke et motionsløb men et ultraløb. Af de hårde. For de hårde løbere.... ::-([/QUOTE] Tja ... så er jeg vel en af de hårde ultraløbere :;-) Selvfølgelig gennemførte jeg ! Frank B. Th.

#14

Sørens billede
Hej Frank Imponerende! Så gjorde du det sgu´:;-) Hvordan var det osv.... ?

#15

FrankBThs billede
Hej Søren Det var bare en fed oplevelse. Jeg kommer med en løbsbeskrivelse en af de nærmeste dage. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage turen derned med MTC. Den opbakning jeg fik fra de andre deltagere var helt klart medvirkende til at jeg ikke var spor i tvivl om at jeg ville komme i mål. Jeg havde ikke så meget som en eneste krise, men nu tog jeg den jo også med ro. Kom i mål som abslout sidste mand. Løb de første 30 km og gik resten af turen. Mon ikke jeg ender med at skulle derned til deres 25 års jubilæum til næste år og løbe noget mere ::-) Det burde ikke være så svært at sætte PR Frank B. Th.

#16

hjulbens billede
Så klarede vi den Frank. Hvor der er vilje, er der en vej. Ja den var stejl, der nede::-)

#17

Sørens billede
Hej hjulben Hvordan gik det for dig dernede? Nåede du dit succeskriterium?

#18

hjulbens billede
Jeg løb på 10 timer og 9 minutter. Havde stor respekt for distancen da jeg jo ikke havde prøvet det før. De sidste 25 km ca havde jeg dog stort overskud og sprang som en bjerg ged henover stenene og landende med stor træfsikkerhed. Kom ned uden skader, og løb de sidste 14 km fra Dyrboden i en god tid. Overhalede nok 30 på det sidste stykke. Og forbedrede min gennemsnitlige km tid med ca 1 min. Mit mål var blot at gennemføre og det gjorde jeg, havde oven i købet overskud til sidst, har jeg da kun oplevet engang på et marathon, ellers kan benene da dårligt bære mig

#19

hjulbens billede
Lige nu sidder jeg og genser det hele på det video jeg har taget. Det skal lige på computeren og redigeres, håber det bliver godt

#20

Sørens billede
Hej Hjulben Det må have været en god fornemmelse at løbe med overskud efter så mange kilometer. Jeg håber, du vil lægge videoen ud i forumet Videoer om løb, så vi kan få lidt indtryk af turen :)

#21

FrankBThs billede
Indtil hjulben får lagt sin video online kan i kigge på en video på et tysk site [URL="http://www.alpenkiwi.de"]www.alpenkiwi.de[/URL] Frank B. Th.

#22

hjulbens billede
Der kommer til at gå meget lang tid inden jeg har fået redigeret den video færdig. Desværere er optagelserne fra hvor jeg selv og Karsten Risvig kommer på stadion ødelagt, øv. Håber der er meget andet der kan bruges. Hvor kan jeg lægge filmen op så andre kan gå ind og se den

#23

FrankBThs billede
Det mest oplagte sted er jo nok Youtube.com Trist at indløbet i stadion er ødelagt. Arrangøren har også filmet det sidste stykke af indløbet. Videoen kan hentes gratis fra arrangørens hjemmeside. Måske kan det bruges til noget. Frank B. Th.

#24

Sørens billede
Jeg vil også foreslå youtube. Så kan du linke til videoen, så man kan se den mange forskellige steder. Blandt andet her i forum. Læs hvordan [URL="http://www.motionslob.dk/forums/showthread.php?t=489"]her...[/URL]

#25

hjulbens billede
Det kan godt være at det er det jeg med You tube, men det kræver jo at der ikke lægges musik på der kan være ophavs retigheder til. Jeg tror desvære ikke det lille klip i dårlig kvalitet fra hjemme siden kan bruges, men måske med lidt kreativitet

#26

Anonyms billede

Har mod og lysten til at prøve kræfter med de 78 km. i 2012.. Men har aldrig løbet længere end en halv marathon (4 stk).. 2.22-1.57-1.52-1.59

 

Skal løbe marathon i Hamborg 2012.. Kan jeg blive klar til de 78 km.. ?? Har nogle et fantastiske løbeprogram som jeg måske kan få gavn af..

 

På forhånd tak.

#27

Peter Henriksens billede

 

 

Hej

Jeg kan varmt anbefale dig at lave dit løbeprogram ud fra denne side:

http://www.loebesiden.dk/loebeprogrammer.php

Her får du bl.a. beregnet farten på træningsture - smart, simpelt og effektivt!

Hilsen

Peter

 

Læs om barfodsløb, minimalistiske løbesko, Pose Running og løb for sjov:
Peter Piskebens barfodsblog

#28

Anonyms billede

Hvis du har et Garmin pulsur, så har du mulighed for at hente et Marathon løbeprogram, som du kan hente direkte ned på dit ur her. 

Du finder løbeprogrammet her - http://www.mit-loebeprogram.dk/lobeprogrammer/marathon/

Der er også en række andre løbeprogrammer, fx et halv marathon. Jeg bruger det selv, og det virker rigtig godt.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up