sponsorer

shanes billede

Hej...
Hvad skal man gøre for at få sponsorer?
Hvor god skal man være?
Skal man selv finder sig nogen sponsorer?

M.v.h shane

#1

FrankBThs billede
Hej Shane Jeg tror ikke at sponsorene kommer af sig selv., man skal vist selv gøre en aktiv indsats for at finde nogle. Jeg tror ikke at det er afgørende hvor god man er. Det er nok nærmere et spørgsmål om hvor god man er til at promovere sig selv. Frank B. Th.

#2

shanes billede
[QUOTE=FrankBTh;2713]Hej Shane Jeg tror ikke at sponsorene kommer af sig selv., man skal vist selv gøre en aktiv indsats for at finde nogle. Jeg tror ikke at det er afgørende hvor god man er. Det er nok nærmere et spørgsmål om hvor god man er til at promovere sig selv. Frank B. Th.[/QUOTE] Hvad mener du med promovere sig selv? i mediene?

#3

FrankBThs billede
De fleste sponsorer forventer jo at få lidt igen ud af deres investering. Det de gerne vil er jo at få vist deres navn og logo så meget som mulig. Hvis du har en velbesøgt hjemmeside er det et plus. Hvis har en tendens til at komme i medierne så er det er plus. Det er nok også derfor at en del ultraløbere har sponsorer. De kan tiltrække mediernes opmærksomhed med deres til tider vilde projekter. Medmindre du tilhører eliten eller på andre måder er i stand til at gøre opmærksom på dig selv, så mener jeg at der er svært at finde en god sponsor ... medmindre du i forvejen har nogen gode forbindelser du kan trække på. En mulighed er selvfølgelig altid at spørge sin egen arbejdsgiver. Om ikke andet kan de da støtte med startgebyret og evt. en T-shirt. Spørgsmålet er jo også hvor store sponsorater du går efter. At finde nogen til at sponsorere en T-shirt er nok ikke uoverkommelig. Det kommer jo også an på hvor god du er til at sælge dig selv til en potentiel sponsor. Frank B. Th.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up