Prøver Lillebælt Halvmarathon at sætte ny rekord?

Bedouinas billede

Prøver Lillebælt Halvmarathon at slå sidste års rekord, hvor startnumrene blev udsolgt på 3 dage. Man fristes til at tro, at det er et mediestunt, når man på deres hjemmeside kan læse følgende:

”Det er helt vildt, hvad de kommende deltagere vil gøre for at sikre sig et af de 11.000 startnumre. Vi har i de sidste par uger hørt flere aktive tiltag, som vores deltagere vil foretage sig, blot for at sikre sig deres startnummer.

- En ” lille klub” af nogle ”tøser” som løbere sammen 2 gange i ugen ikke langt uden for Middelfart – her har en af dem taget en feriedag kun for at sidde klar kl. 12 og derved sikre sig selv og de 6 andre deres startnummer.
- Hos en tandlæge i Odense har vi hørt, at der er blevet spærret for bookning af tid kl. 11:45 til 14:15 – så de kan sikre startnumre til klinikken.
- Ved et større firma i Fredericia er der en stiltiende aftale om, at alle i afdelingen giver den ”gas” hele ugen op til fredag, så førstemanden for lageret kan koncentrere sig om tilmeldingen af firmaets løbere.”

Er Lillebælt Halvmarathon ved at opbygge et massehysteri for at få os alle til at sidde klar ved tasterne? Man fristes til at tro det, når man ser deres aggressive markedsføring. Masser af PR. Udsendelse af mails til tidligere års deltagere, og har du løbet tre år, får du tre mails, for man skulle jo nødig glemme nogen... ::Smile

Desuden har man lavet følgende video, som hedder ”Tilmeld dig nu”
http://www.youtube.com/watch?v=xxjIwI1BNKQ

Er det bare mig, der synes, at det måske er lige i overkanten?
Og selvfølgelig kan jeg bare lade være med at deltage, hvilket jeg faktisk også har mistet lysten til nu.

Bedouina

#1

Sørens billede
Hej Bedouina Ja, det er meget aggrassiv markedsføring. Det kan virke lidt overdrevet, men på den anden side, synes jeg egentlig det er ok at prøve noget nyt inden for området. Tiden med en lille sort/hvid annonce i lokalavisen med teksten "Der løbes kl. 10.00 på lørdag med start foran Brugsen" er for længst forbi. Jeg synes, det er fint at der prøves noget nyt :)

#2

Dipys billede
Hej I mine øjne lyder det absolut også skørt, for helt ærligt det er da bare et løb som så mange andre. Og når man ikke at melde sig til trods intension om at løbe lige netop det løb - så ved vi jo af erfaring at der er masser af løbenumre til salg de sidste par uger inden løbet;;-). Vh Gitte

#3

lillelones billede
Det er måske lige i overkanten af selvforherligelse - folk skulle jo gerne melde sig til fordi det er et godt arrangement, og ikke fordi der skabes en panikstemning - SÅ godt et løb er det altså heller ikke. Jeg deltager kun fordi det nærmest er blevet en tradition - men traditioner er jo til for at brydes ;;-) - har også fået 3 mails, hvor irriterende::-( . Hvis det er så godt et løb, som arrangørerne gerne vil gøre det til, så skulle det ikke være nødvendig med så agressiv markedsføring. Jeg har lige deltaget i H.C. Andersen MT, som, i mine øjne, er et absolut gennemført arrangement, og som jeg ikke er det mindste i tvivl om at jeg vil løbe igen - de kan altså noget logistisk set :;-). Hilsen lillelone

#4

Malte Lorenzens billede
Det er helt normalt med så meget PR, og det er jo også naturligt at de gerne vil havde så mange med så muligt kan ikke se hvad probelemet er. Nu skal du jo også tag med i dine overvejelser at det er et af Danmarks største løb. Men lige det med mailsne, det er i overkanten det er i orden og sende 1 ud til folk der har været med før. Men 3. -.-

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15215:

Mario Barbosas billede
I like long runs , intend to do an Ultra run soon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk