Musik

Nordboens billede

Normalt løber jeg ikke med musik, synes det er irriterende og forstyrrende når jeg er ude i naturen.

Men da vejrprognosen for det kolde Finland (og måske også Dk?) lyder som om at kulden og især sneen kommer til at vare læææænge endnu - ja så må jeg løbe også flere af mine lange løb på bånd :-00

Og da mit program begynder at fylde kilometer på, er det godt nok en ualmindelig sur og kedelig træning at løbe 15-17 km på løbebånd :Sad - kan nok kun klares med ørene fulde af musik.

Har ledt efter gratis løbemusik til at downloade på nettet , men har kun mødt tekno-pop og det er jeg altså alt for gammel til at kunne holde ud at høre på i timevis. Er der nogen der kender sites med musik med rytme i (pop/rock) som kan bruges til at løbe med?

Hilsen,
Nordboen

#1

Kimbiakats billede
Hej Nordbo Jeg løber med musik, både i naturen (men ikke altid) og på løbebånd (helt sikkert altid). Jeg bruger iTunes, da jeg har en iPod nano. Jeg har lagt en masse musik ind, både eget, fra bib og downloadet fra iTunes. Derefter bruger jeg funktionen Genius i iTunes til at genere spillelister ud af et valgt nummer. Funktionen finder så eks. 25 numre fra "bunken" på computeren. Man kan styre musikgenren ved at vælge et up-beat nummer. Fordelen ved Genius er også, at du kan lave nye lister, så man ikke går kold i de samme lister og musiknumre. Jeg lægger vægt på, at det er noget musik, som jeg gider høre, og måske ikke så meget, om det er høj tempo musik. Ellers har iTunes mange forslag til workout-musik. God fornøjelse. ;-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk