Motinslob.dk stafethold

FrankBThs billede

Var det en ide at vi forsøgte at samle et eller flere stafethold til stafetløbene ?

Der er rigtig mange spændende stafetløb med forskellige distancer. Det mest kendte er jo nok DHL-stafetten, men der findes også mange mindre løb som f.eks. vores lokale Beringsstafet som løbes på en 2,65 km strækning.

Det jeg synes der er godt ved ovenstående løb er at man efter løbet er fælles om at tømme en madkurv. Jeg kan godt lide det sociale aspekt i det.

Jeg har fået kig på et spændende tysk stafetløb der hedder "Lauf zwischen den Meeren", dvs. løb mellem havene. Her løber der fra Husum ved vesterhavet til Damp på østkysten. En strækning på 93 km der er delt op i 10 strækninger. Der løbes med hold på mellem 5 og 10 løbere. Løbet finder sted d. 6. juni.

Det løb ville nok kræve en overnatning eller to, men det giver jo også lidt tid til at lære hinanden at kende.

http://www.medizin-hat-ein-gesicht.de/lauf-zwischen-den-meeren.html

Lad mig høre hvad i synes om ideen. Hvis der interesse for det vil jeg godt arrangere noget.

Hvem ved måske kan man ligefrem finde en sponsor Laughing out loud

Frank B. Th.

#1

jokerens billede
Jeg syntes det er en rigtig god idé du der er kommet på Frank. Desværre tør jeg ikke satse på at kunne løbe tilstrækeligt langt på det tidspunkt, men findes der ligende løb på et senere tidspunkt så er muligheden for at jeg deltager til stede.

#2

FrankBThs billede
Hej jokeren Stafetløbene ligger fordelt over hele sæsonen. Der er nogle til foråret, men de fleste ligger faktisk til efteråret. Frank B. Th.

#3

Hveysels billede
Lykkes det at samle et hold finder vi selvfølgelig ud af en eller anden form for støtte. Også hvis det først skulle blive til efteråret LL

#4

nifnifs billede
Denne stafet har dels et godt formål og dels er der også indlagt det sociale element. Jeg er med i et netværk i Frederikshavn, som planlægger at deltage, men stafetten løbes flere steder i Danmark [url]http://www.stafetforlivet.dk/[/url] Mvh NifNif

#5

Halvorsens billede
Jeg var med til stafet for livet i København sidste år - og ja, det er et godt formål, men det virkede ikke som om de havde meget erfaring med at arrangere løb. Fx var der end ikke vand til deltagerne på en stafet der varer 24 timer. Så husk selv at medbringe alt hvad der er brug for :)

#6

FrankBThs billede
Jeg har selv haft kigget på stafet for livet sidste år. Jeg kunne dog ikke samle løbere nok til at stille et hold. 24 timer er ret lang tid og jeg havde ikke mod på at løbe alene. Der er rimelig stor forskel på hvordan de enkelte arrangører styrer projektet. Der er faktisk en ret god håndbog til arrangøren på hjemmesiden, men det er nu mit indtryk at de fleste ikke har taget sig tid til at læse den. Nu kom jeg ikke afsted, men ifølge hjemmesiden skulle der da være god forplejning til løberne. Det er altid træls når der bliver lovet mere end der bliver levet op til. Det er jo ikke noget problem selv at stå for forplejningen hvis man får det at vide inden. Det var da en god ide at stille hold til et af arrangementerne. Der er jo så også god mulighed for at motionslob.dk kan få lidt promotion. Frank B. Th.

#7

BrianNNs billede
Det stafethold lyder som en god idé, Frank.

#8

FrankBThs billede
Nu har jeg kigget lidt nærmere på datoerne for de enkelte arrangementer. Det er desværre sådan, at de har lagt dem i weekender hvor der i forvejen er mange andre spændende løb :-P Har du lyst til at være holdkaptajn og stå for arrangementet så er du velkommen til at overtage projektet. Jeg finder et andet spændende stafetløb. Frank B. Th.

#9

FrankBThs billede
Jeg har kigget lidt på diverse stafetløb, men det er da ikke så lige til at finde et der egner sig til et motionslob.dk stafethold. Da vi bor ret spredt duer det nok ikke at tage et løb der finder sted på en hverdag ... hvilket de fleste desværre gør. Jeg har derfor fået kig på vores eget løb [B]Tækker 1900 stafetten.[/B] Et løb jeg endnu ikke selv har deltaget i, men jeg kender udmærket området der løbes i. Det er en hård men utrolig flot strækning. I år er stafetløb ændret så der kun skal stilles hold på 5 :) Før i tiden skulle man samle 10 personer. Ændringen gør det nemmere at stille hold, men det gør jo også at selve arrangementet ikke strækker sig over helt så mange timer. Der er 2 ruter. En på 10 km og en på 6 km. [url]http://www.aarhus1900.dk/stafet/[/url] Det hele foregår søndag d. 19. april. Er det noget der er interesse for at jeg arbejder videre med ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15653:

Peter Krabbes billede
Løber marathon løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up