Live paceopdateringer ved løb

Henriks billede

Hej løbere.

 

Findes der noget udstyr/program/etc. der kan give mig liveopdateringer af min løbehastighed gennem høretelefoner under løb?

Vil nemlig gerne undgå at skulle kigge ned på et pulsurs display, hver gang jeg gerne vil tjekke om min hastighed ved løb er højere eller lavere end hvad jeg gerne vil have den til.

 

Så spørgsmålet går på om der findes et ur/program til mobil eller noget lignende hvor der kan plugges høretelefoner i og hvor man kan få opdateret sin løbehastighed ved fx. en stemme der konstant fortæller hastigheden eller en stemme der siger når hastigheden er over eller under den forudprogrammerede løbehastighed til løbet. Der kunne også være en biplyd som var konstant og fx. blev hurtigere når man løb hurtigere end den forudprogrammede løbehastighed eller langsommere ved et langsommere tempo.

 

Håber i forstår hvad jeg mener.

På forhånd tak.

#1

Anonyms billede

Jeg mener, de fleste løbeapps kan noget i den retning, men ikke i helt så udstrækt grad, som du gerne vil have. Endomondo fortæller dig f.eks. hver gang, du har løbet en selvvalgt distance/lap (f.eks. 1 km.), hvad din gennemsnitlige tid pr. lap er og hvor langt, du har løbet. Der er således ikke mulighed for at forprogrammere og få fortalt hver gang, du afviger fra dette.

/Rolf

#2

Henriks billede

Tak for svar Rolf.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15163:

Amalie Asmuss billede
Jeg er webdesigner/skribent. Jeg er spændt på at være en del af dette fællesskab og finde nye...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk