Løbeklub til cross løb som forberedelse til Ultra Trail Run

Anonyms billede

Hej alle,

jeg leter efter en løbeklub/ eller en løbegruppe som træner i terræn, men som helst ikke en orienteringsklubb (har desværre en stor orienteringsdeficit!).

Jeg ved ikke om det findes noget lignende her i København/Nordsjælland - område, så jeg tænkte det er en god idé at spørge her.

Jeg vil begynde at træne mig opp til at løbe TransAlpine i september 2010. Min ven, som jeg skal løbe sammen med, bor i Holland, derfor svært at træne sammen i hverdagen og jeg savner en/ flere jeg kan løbe med i terræn.

Jeg håber at I ved noget som kunne hjælpe mig?
Tusind tak på forhånd!

Monika

#1

Halvorsens billede
Hej Monika Jeg kender ikke lige til noget til en croosklub her i området omkring København, men jeg er da frisk på nogle ture i skoven/naturen som alternativ til bakkentræningen i Søndermarken :) Så sig til hvis du er frisk på at prøve en tur sammen - det kunne jo være vi også kunne få nogle andre herfra med...

#2

Anonyms billede
Hej Jesper, mange tak for ditt svar - jeg har definitift lyst til at prøve at løbe en tur sammen. Du må meget gerne skrive per mail til mig, så snakkes vi ved. adressen er: [email]bayer_monika@yahoo.com[/email] Glæder mig! Mange hilsner, Monika

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up