Konkurrenceløb Bruttotid contra Nettotid??

kkartdecos billede

Hej

Jeg er netop hjemkommet fra et fantastisk Frøsløb 2009 i Vejen.

Jeg undrer mig lidt over hvad der er forskel på min Brutto og Nettotid. Hvad b ruges disse begreber til??

Smile)
Kasper

#1

FrankBThs billede
Bruttotiden er fra løbet blive skudt igang til du krydser målstregen. Den tid får du registreret til alle løb ... uanset hvordan tidstagningen bliver foretaget. Ved større løb kan vare lidt inden man krydser startstregen efter at løbet er skudt igang. Hvor lang tid det drejer sig om er selvfølgelig afhængig af antallet af løbere og vor i feltet man starter. Jeg startede f.eks. midt i feltet til lillebælt halvmarathon og krydsede først målstregen 3 minutter efter startskudet. Nettotiden starter i det øjeblik du krydser målstregen og er din faktiske løbetid. For at komme på en podieplads er det dog som regel bruttotiden der er afgørende. For at man kan få både en brutto og nettotid kræves en elektronisk tidstagning. Man skal jo vide hvornår den enkelte løber har passeret startstregen. Frank B. Th.

#2

kkartdecos billede
Mange tak for forklaringen Men hvordan udregner arrangørerne så hastigheden Km/t. Ex. Ifølge arrangørerne Jeg løb 8,5 KM på Bruttotid 42,59 min Nettotid 42,53 min Hastighed 11,99 km/t Pr. Km 5,02 min Når jeg taster enten bruttotiden eller nettotiden ind i mit motionsprogram passer hastigheden ikke, den bliver 11,89 Km/t for nettotiden LL Kasper

#3

FrankBThs billede
Hvis du bruger din nettotid på 42:53 på 8,5 km passer det da fint med 5:02 min/sek. Hastigheden i km/h bliver 11,89 km/h ... så mon ikke det er en afrundingsfejl. Nu er det også sjældent at man som løber regner med hastigheden i km/h. Det plejer at være min/km. Frank B. Th. P.S. Det er 5 minutter og 2 sekunder pr. km, hvilket ikke er det samme som 5,02 minutter !

#4

kkartdecos billede
Tak for forklaringen Frank Så stemmer pengene jo!! Kasper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14940:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina