Hvor mange sæt?

Heidi9210s billede

Hejsa

Jeg har 1 sæt løbetøj og det er et sommersæt bestående af 1 bluse, 1 par løbesokker, 1 par 3/4 bukser

Så har jeg en løbetrøje jeg fik, da jeg deltog i Iform kvindeløb her i foråret.

Men jeg tænkte på.. tøjet (blusen) kommer hurtigt til at lugte af sved, hvilket jo kun er godt.. da det jo indikerer at jeg får rørt mig..

Men hvor tid vasker I jeres løbetøj og hvor mange sæt har I?

Jeg er klar over at jeg skal have invisteret i noget efterår/vinter/forårstøj.. men hvor mange af hvert sæt skal man have for at det hele ikke går op i svedlugt og løbeture der bliver udskudt fordi løbetøjet hænger til tørre?

Heidi

#1

Luffes billede
Jeg kan sagtens finde på at løbe i tøj, der lugter. Jeg er jo kun mig selv derude og går i bad, når jeg kommer svedig hjem. Jeg nøjes med to sæt og vasker dem lidt efter tur, når lugten bliver for skrap :eek:::-) Jeg vil tro, jeg løber mere end 5 gange i hvert sæt inden vask...

#2

PSs billede
Er lidt mere sart ;;-) Jeg har to løbe bluser som jeg vasker næsten hver gang jeg har løbet i dem. Da der altid går 4 dage i mellem jeg har en bluse på (fordi jeg har to at skifte i mellem), de tører ret hurtigt og jeg vasker en del med en husstand på 4, er det ikke et problem for mig. Løbebukserne har jeg kun et par af. De er ikke så slemme og bliver ikke vasket så tit, og da de også tører hurtigt er det heller ikke noget problem at have den klar til næste dag.

#3

Nordboens billede
I begyndelsen havde jeg et par 3/4 bukser og to kortærmede bluser. Da det blev koldt købte jeg på udsalg et par lange vintertights og to langærmede bluser. Og to bh'er. Bluser og bh blev skyllet op hver gang jeg havde løbet, tights sådan lidt efter fornemmelsen. Og ja, jeg lugtede sikkert heller ikke for godt men det er skoven ligeglad med! Nu har jeg lidt mere da jeg har været heldig med udsalg. Men skyller nu stadig tøjet med det samme når jeg har løbet, for det har det bedst af. I den Finske fimbul-vinter med -19 løb jeg med kort løbebluse, langærmet løbebluse, vintertights og fleecesokker. Oven på det havde jeg tyndt vindtæt skisæt, ski-gamacher (for at sneen ikke skulle fylde skoene), ski-handsker og hue (når det var snestorm også pandebånd under huen for at få dækket øreflip samt fleece muffedisse som dækkede mund og næse). Så det var en del brug af ting jeg alligevel havde og ikke nødvendigt at investere i for meget. Og det er det jeg har til kommende vinter. Jeg var ikke for yndig at se på - det var alligevel heldigvis mørkt det meste af tiden heroppe! ;;-) [url]http://nordboen.blogspot.com/[/url]

#4

Malte Lorenzens billede
Vasker mit hver gang efter brug.. Men det behøvs ikke. Løbe altid sammen med nogle så vil ikke så gerne lugte af sved. MEn hvis du løber selv kan du ligeså godt lade være med at vaske det efter hver tur. Har 2 par lange tigtsh, 1 par der går lige over knæerne. Også 3 løbe bluser og en jakke.

#5

Mads Merrilds billede

Hej

Jeg tror at jeg har 4 par 3/4 og 2 korte og 6 par lange tights( der i blant vintertight) 8 kortarmet 5 lang(også vinter) og 3 jakker og jeg vasker mine tight efter 2 ture og de kortarmet løber jeg kun i 1 gang også skal de vaskes og jakkerne 4-5 gange før vask.

 

Mvh

Mads

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15163:

Amalie Asmuss billede
Jeg er webdesigner/skribent. Jeg er spændt på at være en del af dette fællesskab og finde nye...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk