GPS-ure

Daniel Figgés billede

Jeg skal nok snart inverstere i et GPS-ur, da jeg vil undgå at hive min iPhone med ud i regnvej. Jeg er dog lidt i tvivl om valg af model. Det eneste, jeg behøver er at vide min nuværende og gennemsnitlige hastighed. Hvilket skal jeg købe? Jeg synes, det erlidt overkille at købe topmodellerne, da mit behov er relativt simpelt. 

#1

Mads Merrilds billede

Har du kikket på NIKE´S ur? Der er meget simpelt og ingen fine ting at indstille. bare tage det på og løb også overføre dataen til computeren.

 

Mvh

Mads

#2

Anonyms billede

Man går aldrig fejl af Garmin Forerunner 305. Koster 999 kr. hos Elgiganten.

#3

Daniel Figgés billede

To gode forslag. Jeg vil kigge lidt på dem.

#4

Anonyms billede

Hej.

Du må i hvert fald ikke købe en som er for simpel. Du bliver garanteret bidt af det og så er der bare for få funktioner at lege med. Jeg købte en Garmin fr 210 og nu ønsker jeg mig bare den nyeste som kan det hele!!!! Og køb for guds skyld en som kan overføre til computeren TRÅDLØST! Det andet er noget møj!! Held og lykke...

#5

Leif Chr. Andresens billede

Et link til guru'ens anbefalinger:

http://www.dcrainmaker.com/2010/08/my-2010-athletic-gps-device.html

2010 er det seneste årstal for anbefalinger, der kommer nok et nyt ved udgangen af 2011. Jeg kan bla. se, at han også anbefaler Garmin 210, hvis man vil have et løbeur, der også kan bruges som almindeligt ur.

Men ellers er han jo en stor Garmin-fan, det mener jeg dog også er det rette sted at kigge hen, hvis du specifikt nævner et GPS-ur. Selv har jeg et Garmin 305 og er godt tilfreds. Det er mit første ur, og det kan langt mere end jeg endnu bruger.

 

Leif Chr. Andresen

#6

Daniel Figgés billede

Jeg hælder lidt til 305 og 310XT. Jeg synes umiddelbart at 305 virker lidt klodset. Hvad mener I?

#7

Anonyms billede

 

Min kone har fået et af de nye garmin, det er egentlig ikke meget mindre end 305 , 305 har bare bedre display og er nemt at se  når du løber, tag det eller 310 (310 kun hvis du har brug for det under svømning, ellers er der næsten ingen forskel)

mvh Mikael

#8

Brian pedersens billede

har selv brugt endomondo meget på iphone, men syntes den var lidt upræsis

så jeg købte 1/9-2011 et garmin forrunner 305 i elgiganten da de havde det på tilbud til 777 kr.

det eneste problem jeg har med det er at nogen gange tager det lang tid at finde satalitter så man kan komme igang med at løbe..

men er jeg 110 % glad for det.

mvh

brian pedersen 

#9

Anonyms billede

Jeg har 310XT og min kone har 305, og vi er begge glade for vores ure. Mit koster så bare 3 gange så meget, har bedre batteritid, vibrator alarm, vandtæt, men ellers er de faktisk ens. Jeg syntes dog at 310 sidder noget bedre på håndleddet. Min kone købte 305 til 777 på bud.

 

mvh Byrial

#10

Anonyms billede

Jeg kan supplere med, at du IKKE skal købe et Garmin Forerunner 410. Jeg har ALT for mange gange haft problemer med den trykfølsomme krans, som bliver aktiveret i ikke bare regnvejr, men også tåget/fugtigt vejr - og det er endda selv om jeg har den på den laveste følsomhed. Det er ekstremt irriterende, at uret selv begynder at springe rundt i menuerne, bipper på livet løs, og ikke er til at stoppe efter en træning før det er 100 % tørt igen. Jeg er i den grad på udkig efter et nyt - og hælder mest til at 305, der også kan have 4 information på displayet mod 410'erens kun 3 informationer. De tre informationer jeg har valgt at få vist er aktuel fart, puls og distance, men jeg savner den samlede tid. Derfor har jeg brug for 4 og ikke kun 3. Det er også en faktor du skal overveje.

#11

færdigmedfyrres billede

Hvis du blot skal vide din nuværende hastighed, kan du lige så godt købe et Garmin 205. Forskellen på model 205 og 305 er, at 205 ikke har eller kan arbejde med pulsbælte. Jeg har selv begge to, og de fungerer fint hver for sig.

 

Du kan også vælge en endnu billigere lødning, nemlig at købe et vandtæt etui til den iPhone. Jeg købte et for ca kr 35 incl forsendelse fra England. Se her:     http://www.ebay.com/itm/110701454678?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

#12

Anonyms billede

Hej Daniel

 

Køb et Suunto M5. Mvh. Morten Figgé

 

#13

Jacobs billede

#10: Forerunner 405/410 er da designmæssigt KLART det pæneste af alle Garmins pulsure. Og problemerne med regnvejr kan langt hen ad vejen klares ved at låse ringen.

#14

Andreas Skjæmt Andersens billede

Jeg er super glad for mit Garmin 305, som kan fås til kr. 888 i Elgiganten idag (tilbuddet har kørt et stykke tid, så det er ikke til at vide hvor længe det bliver ved).

Desuden er jeg glad for de 2 års rigtig garanti Garmin tilbyder på alle deres GPS ure købt i Danmark.

205 og 305 kan måske nok se lidt klodsede ud, men de føles ikke sådan når jeg løber og GPS signalet er meget bedre end i de to android telefoner jeg har prøvet.


 

#15

Anonyms billede

Altså jeg har selv 305 og det ur er bare genialt til prisen... 

 

Men ellers så kig på http://www.dcrainmaker.com/2011/11/timex-run-trainer-gps-in-depth-review.html

 

Der er link i artiklen til hvor det kan købes på nettet.

#16

Anonyms billede
Hej ! Hvordan justeres kransen på Garmin 410 ? Synes jeg har prøvet alt...... Vh/Poul

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15490:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk