Farvel : Als Rundt

FrankBThs billede

Hermed en kort opdatering til dem der har fulgt med i min dagbog til Als Rundt 100 km løbet.

Efter at have været nede med en influenca i januar måned, hvor jeg havde 14 dage uden løb fik jeg sat lidt for megen turbo på træningen. Da der så kom et fastelavnsmarathon til Horsens kom jeg til at stille op til det ... uden at være i form, men man skal jo støtte lokale tiltag :rolleyes:

Jeg valgte at stoppe efter 6 ud af 7 omgange, men set i bakspejlet skulle jeg nok have nøjes med den halve distance. Da jeg kom hjem og dagen derpå brokkede mit venstre knæ sig ret meget.

Om torsdagen tog jeg så til klubtræning. Det skulle have været en rolig 10 km, men dem jeg fulgte med løb lidt længere ... så det endte med 17 km. Mit knæ begyndte at beklage sig efter de første 6 km, men det skulle da ikke bestemme om jeg løb eller ej ! Resultatet var så ondt i knæet resten af dagen og det meste af fredagen.

Om lørdagen havde jeg så tilmeldt mig en klubtur til Husum mararthon og sådan en tur kan man jo ikke bare aflyse. Om morgenen havde knæet det godt. Det havde det også det meste af de første 30 km på marathonruten, men det gjorde at jeg valgte at gå de sidste 12 km.

Nu kunne selv jeg se at det ikke var godt ... så jeg holdt en uges løbepause.

Om fredagen var der så en af ultragutterne der ringede og spurgte om jeg ikke skulle med ud på en lang træningstur lørdag. Det skulle jeg da for jeg havde jo stadig planer om at stillle op i 100 km løbet. De planlagte langsomme 50 km blev kun til 26 km og jeg har haft bøvl med knæet siden.

Når jeg nu læser min egen fortælling kan jeg godt se at det er helt hen i skoven, men det er ikke altid man tænker helt klart.

Nu har jeg så truffet beslutning om at give knæet ro et stykke tid og tage det stille og rolig med genoptræningen. Håber det lykkes at holde igen på mig selv. Har ændret min løbsplanlægning så der kun er 15 løb tilbage af de over 30 jeg havde udvalgt.

Deltagelsen i 100 km løbet Als Rundt er udskudt til om 3 år når løbet forhåbentlig bliver gentaget. Det har været løbet i 2003 og 2006.

I forbindelse med omlægningen af min løbsplænlægning har jeg så lige et par startnumre i overskud.

Lørdag d. 25. april Skjern Å Running Challenge - marathon

Lørdag d. 2. maj Fængselsmarathon i Horsens ... endnu et lokalt løb Wink

Torsdag d. 21. maj Als Rundt 100 km

Kan du bruge et eller flere at startnumrene, så finder vi en god pris. Kom med et bud.

Frank B. Th.
http://www.TrailRunning.dk

#1

Sørens billede
Det var sgu' ærgerligt, men en god beslutning. :----( Man skal ikke sætte helbredet over styr for et løb. Du når det helt sikkert en anden gang. Rigtig god bedring med dine knæ.

#2

Halvorsens billede
Hej Frank Kedeligt at høre du bliver nød til at opgive løbet, men det lyder klart som om du har truffet det rigtige valg - noget der ellers ikke altid er helt nemt før det er endt helt ude i hegnet. Håber vi så kan finde et andet ultraløb at løbe sammen i år - der var jo der her i Tyskland eller også ligger Grenå vel "også over hos dig" (kommer det fra en der rejste til løbet fra København sidste år). Og jeg melder pas til nummeret til Als - et nummer må være nok, sæt nu jeg skulle ud på to omgange :)

#3

lillelones billede
Hej Frank, Ærgerligt at du skulle løbe ind i sådan en skade netop nu. Du har absolut truffet den rigtige beslutning, og har lyttet til kroppens signaler inden det er gået helt galt. Håber dit knæ snart er ok igen. :) lillelone

#4

FrankBThs billede
Jeg er ikke spor i tvivl om at det er den rigtige beslutning. Kan idag stadig mærke knæet, men det skal nu nok komme i orden igen. Til Jesper : Jeg regner stadig med at tage til Baden Baden i oktober :) Frank B. Th.

#5

FrankBThs billede
Jeg har lige hørt fra Vidar Motion. Min tilmelding bliver annuleret og jeg får mine penge igen :) Det må da siges at være god service. Jeg er helt klart med når løbet gentages om 3 år i 2012. Frank B. Th.

#6

lillelones billede
Det er godt nok en super fin service. Godt at høre at du stadig har mod på et ultraløb :;-) . lillelone

#7

BrianNNs billede
Surt show med det knæ. Det viser endnu en gang, hvor vigtigt det er at lytte til sin krops signaler, før det er for sent. Som du selv er inde på, burde du nok have reageret lidt hurtigere. Men alt er jo lettere set i bagklogskabens ulideligt klare lys - og jeg har da også selv prøvet at ignorere kroppens signaler lidt for længe. God bedring!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up