Få alle de nyeste varer fra dine favoritbutikker samlet ét sted

Stefan Bechs billede

 

Hej alle
 
Jeg løber på hold 1 i Greve Trim, når tiden tillader det :-)
 
Jeg er med til at lave et website, Wantr.com, der automatisk kan opdatere dig på de nyeste varer fra dine yndlingsbutikker på nettet. Eksempelvis alle de nyeste løbesko fra Wiggle, eller hvor man nu plejer at kigge.
 
 
Vi vil gerne gøre det NEMMERE, HURTIGERE og SJOVERE at holde sig opdateret på de forskellige løbebutikker og blogs, som mange af os alligevel besøger igen og igen, ved at samle alle de nyeste varer ét sted med daglige opdateringer, uden at man selv skal ud at lede...
 
I kan frit oprette jeres egne foretrukne butikker og få opdateringer på lige præcis de kategorier, som I selv interesserer sig for - løbesko, GPS-ure, osv. Selvfølgelig helt gratis.
 
Vi vil være LYKKELIGE for at få noget feedback fra alle løbeentusiasterne her på siden. Er det noget I kan bruge? Hvordan kan vi gøre Wantr endnu mere brugbart for løbere? Hvilke netbutikker plejer I selv at kigge på? Osv. osv.
 
Bare fyr løs :-)
 
Stefan

#1

Anonyms billede

Fedt site! Glæder mig til at prøve det :-)

 

#2

Bjarke Rosenbecks billede

Hej Stefan

 

Fedt fedt koncept.

 

Her er mine hurtige tanker efter fem minutter på sitet. Tag det og brug det konstruktivt. Det er ment sådan.

 

I oversigten hvor jeg skal udvælge nogle butikker at følge der mikser I dansk, EU og USA butikker. Det må kunne selekteres når nu i beder om så meget info fra min facebookprofil.

 

Jeg ville nok nøje overveje om jeg behøver så meget info og tilladelser på Facebook. Test på singups om ikke i har et større frafald når i beder om så meget info også adgang til vennernes listewr og at poste på min væg (selv om det kan vælges fra, men det opdager alle ikke inden de måske vælger Jer fra)

 

Lad mig selektere hvad jeg vil have af opdateringer fra de enkelte butikker. I er godt på vej med wiggle run f.eks. så den del er i sikkert opmærksomme på.

 

Ellers pøj pøj med projektet. Det ser rigtig spændende ud.

 

De bedste hilsner

Bjarke, der selv roder med det der digitale noget på grejguide.dk med test af bl.a. løbesko.

#3

Anonyms billede

Hej Bjarke

Tusind tak for feedback! Super gode input.

Geografisk segmentering - helt enig, man skal have mulighed for at filtrere butikkerne efter land. Udfordringen er at inddatere og vedligeholde data om, hvilke lande butikkerne leverer til.

Login - vi har lige lanceret alm. email/password og Twitter login, så man ikke behøver at signe op med Facebook, hvis man ikke har lyst til det :-) Vi planlægger også at skrue ned for de skriverettigheder, som vi beder om til Facebook. Vi poster aldrig noget tilbage til brugernes Facebook-profiler - synes selv det er møg irriterende, når apps og websites poster ting på min væg uden min accept :-)

Vælg hvad man vil følge - vores system virker faktisk sådan, at man vælger en specifik side eller sektion på en butik, som man gerne vil opdateres på. Fx løbesko til mænd fra nike.com eller "new arrivals" fra asos.com. Man ville blive alt for overloadet, hvis man fik alle opdateringer fra en stor shop som ASOS :-)

Super fedt at du prøver Wantr af - og bliv endelig ved med at sende input, når du kommer i tanker om flere ting.

Tak igen.

Stefan

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15160:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk