Chariot løbevogn, hvilken?

Anonyms billede

Hej,

Jeg er i processen med at købe en løbevogn og har bestemt mig for en Chariot. Jeg bor dog i Århus og har ikke lige mulighed for at tage til en forhandler. Jeg er derfor usikker på hvilken model det skal være, men har overvejet følgende:

1. Chariot Cougar 1.
2. Chariot Cougar 2.
3. Chariot CX1.

Jeg har èt barn på ca. 11 måneder. Planen er måske at forøge med endnu èt om ca. 1 år. Nr. 1 vil så nok nærme sig de 3 år inden det bliver aktuelt med 2 i vognen.

Mine spørgsmål er:
1. Er der nogen som har erfaringer med vognen i både str. 1 og str. 2? Hvor stor er forskellen i manøvreringegenskaber og "handyness"?

2. Kan det betale sig at købe en vogn til 2 når barn nr. 1 måske er vokset ud af den inden det bliver aktuelt med 2 i vognen?

3. Er CX1´eren de ekstra penge værd? Ifølge producentens hjemmeside, er den det ultimative Smile ?

alle råd er velkomne.

#1

Anonyms billede
Hej Vi har en Cougar 1, og er rigtigt glade for den. Barnet sidder godt og vognen kører fantastisk. Affjedringen fungerer fint. Vi kan klart anbefale den. Vi har brugt den med en baby bivy, da vores dreng var helt lille, og bruger nu hængekøjen. Begge dele fungerer fantastisk. Men forbered dig på et par småproblemer når du løber med vognen: - Hvis det er vådt og mudret, smider forhjulet lidt skidt ind i kabinen. - Når der er sol, generer det nemt barnet - vi mangler noget til at skærme for solen. De tonede ruder er ikke nok. CX'eren er beregnet til rulleskøjteløbere - det er derfor den har tromlebremser. Det har du ikke brug for når du løber, og det gør kun vognen tungere. Hilsen Erik J

#2

Anonyms billede
Hej Erik, Tak for en god og brugbar tilbagemelding. Hvad ikke tænkt over tromlebremsens ekstra 2 kg. Tror det vil kunne mærkes i brug? mvh Mikkel

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk