Baden Baden - 3. oktober

FrankBThs billede

Jeg tager på forlænget weekend til Baden Baden for at deltage i et ultrløb på 63 km. Løbet er delt op i 7 etapper med 2.190 højdemeter.

Jeg kan godt lide konceptet for løbet. På samme måde som ved Als rundt følges man ad i hold under hele løbet. I dette løb skal man dog selv sørge for forplejningen, hvilket er rimelig nok når startgebyret er 20 Euro.

Er man ikke ultraløber så kan man vælge at løbe enkelte etapper og på en del af ruten er der også tænkt på nordic walking folket.

Lad os se på et par billeder :

Efter løbet er der så fællesspisning ... for egen regning ... for at fejre dagens bedrift.

Man mødes kl. 7:30 og forventer at være i mål kl. 17. Planen er så at bruge en forlænget weekend på turen. Det tager jo lidt tid at komme frem og tilbage.

Kunne du fristes er der rigelig med plads i bilen.

Nu mangler der blot et link til løbet :

http://www.laufendhelfen.info/lh_de/infos_fuer_laeufer/eigene_veranstaltungen/panoramalauf/ausschreibung.php

Frank B. Th.

#1

Sørens billede
Hej Frank Tak for dine altid gode beskrivelser af løb i udlandet. Det udvider ens horisont. Hvorfor er det lige man holder sig til danske løb :-)

#2

Bedouinas billede
Hej Frank. Det ser ud til at være et smukt - omend hårdt løb. Ja, man kan godt blive lidt vild, når man læser om alle de dejlige løb, der findes :--- - det er meget inspirerende. Bedouina

#3

Halvorsens billede
Hej Frank Det kunne da lyde som et interessant løb - jeg har ikke lige så meget planlagt i efteråret. Lad os se om vi ikke kan nå at snakke om det på vejen rundt om Als :) Jesper PS: Hvad skete der egentligt med forumet omkring din forberedelse til Als - jeg syntes ikke jeg kan finde det mere?

#4

FrankBThs billede
Tak for de positive svar. Der er nok noget om at man ser på løb i ens eget nærområde. Det gør jeg også selv, men når det gælder spænde ultra og flerdagesløb ... så er der altså et større udvalg syd for grænsen. Hvis man i det hele taget kan tale om udvalg herhjemme. Det er så helt sikkert også en fordel at jeg er født og opvokset syd for grænsen. Det ville da være rart hvis vi kunne fylde en bil :) Mon ikke vi skulle finde en smule tid på Als til at drøfte løbet ... og meget andet. Jeg er stoppet med at føre dagbog om træningen til Als Rundt. Det betyder dog ikke at jeg ikke har planer om at stille op.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15605:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up