Certificeringer

Dansk Atletik Forbund og DGI i regi af "Bevæg dig for livet - Løb" certificerer løbsarrangementer i Danmark.

To kategorier af løb
Vi certificerer to forskellige kategorier af løb:

  • Certificeret løb (med mulighed for ranglistecertificering)
  • Certificeret Fun Run

Se definitionerne for de to forskellige kategorier og find ud af, hvor jeres løb hører til HER

Alle løb skal leve op til alle, de af Dansk Atletik Forbund og DGI, angivne certificeringskriterier for at opnå en certificering. Arrangørerne skal tilføje kommentarer til kriterierne, hvis der er kriterier som ikke umiddelbart kan opfyldes. DGI og DAF vil herefter tage stilling til om løbet kan certificeres.

Kriterier for certificering

Se kriterierne for Certificeret Løb HER

Se kriterierne for Certificeret Fun Run HER

    Guld-banner

Ranglistecertificering 
For certificerede løb på landevej kan der yderligere opnås en ranglistecertificering, hvilket betyder at løbets resultater gælder på de danske ranglister. Dette er markeret på banneret med teksten 'Tæller på ranglister', som nedenfor:

Guld-banner rangliste

Ranglistecertificeringen er et ekstra tilbud til arrangørerne, så de kan få deres resultater på ranglisterne. Det er valgfrit og ikke et krav for at få en certificering af løbet.

Observatør 
Som en del af certificeringen sendte vi sidste år en observatører ud til løbene for at følge op på certificeringen. I år kan arrangørerne tilkøbe at få en observatører ud til deres løb. Observatørne vil følge op på om løbene lever op til kriterierne for certificeringen, og efter løbet vil observatørerne udarbejde en observatørrapport til brug for arrangørerne i evalueringen af løbet. Læs mere om tilkøb af observatør HER

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15644:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up