Starten på det nye år

Mor_til_4s billede

Jul og nytår er vel overstået og heldigvis har jeg ikke en kæmpe stor familie, så jeg har kunne bruge min energi på mine børn.

d. 25 dec fik jeg dem hjem på prøve, for at se om jeg kunne klare at have dem hjemme hele tiden og det er gået langt over forventning, selvom de kun er 2, 6 og 7 år hjælper de alt hvad de kan og sammen får vi hverdagen til at hænge sammen.

Jeg har ikke nogen bil, så når vi skal handle ind m.m. forgår det med rygsække og selv den lille på 2 år har lidt vare at slæbe på, jeg er så stolt af dem.

 

Ang min træning går det også fremad, jeg gik mit eget juleløb på 3,22 km på 44 min wink Jeg midster dog til tider tålmodigheden og bliver rimelig træt af at kroppen giver op for hovedet og viljen. Så det skal jeg arbejde med det næste stykke tid, for nogen gange har jeg næsten ikke kunne flytte mit højre ben de sidste 500 m på hjem vejen.

Jeg skal begynde på genoptræning d. 10 jan og jeg håber at hun giver mig lov til at træne lidt i fitnesscenter, så jeg ikke bare skal nøjes med en gang om ugen inde hos hende.

 

Godt nytår til alle!!!

 

 

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15345:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk