Sådan der!!!!

Mor_til_4s billede

Hvis intet nyt er godt nyt... skulle denne side stå blank hen..

 

Jeg var til 3 mdr.´s tjek på Århus sygehus i går og hold nu op det var gode nyhender:

Min ryg er vokset så godt sammen, at jeg må begynde at træne normalt igen, selvfølgelig med måde, men jeg skal ikke længer gå på det ryghold jeg var blevet sat på fra kommunen. ( hvilket jeg er meget glad for, for jeg er ikke typen der vil høre på ord eller nærmer lyde, der har det mindste med pyller at gøre.)

Så i dag vil jeg have fat i det lokale fittnes center og få lagt en træningsplan, så jeg igen kan få nogle muskler på denne efterhånden udpindt krop ;-)

Jeg vedslet ikke hvordan jeg skal udtrykke min glæde over at det er gået så stærkt, men som lægen sagede: Du kan takke dig selv for alle de timer du har brugt med dine løbesko og at du var i så god form inden ulykken...

 

Det kan jo kun blive en god weekend!!! Håber at det kan smitte lidt af på dig ;-)

 

 

 

#1

Lotte S.s billede

Det lyder rigtig godt. Det er noget af en succeshistorie, må man sige. Chancen for at sidde i kørestol resten af livet var jo rimelig stor. Tillykke og god weekend.

 

#2

Mor_til_4s billede

Ja Lotte S. jeg kan takke min gode form og en masse held for, at det er gået så godt som det er og jeg glæder mig til at komme tilbage.... yes

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15345:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk