Min første tur uden "hjælper"

Mor_til_4s billede

For første gang siden ulykken, har jeg selv være afsted i dag....

 

Jeg tog mine hunde med i skoven og nød stilheden, den iskolde luft og lyden af mine sko i skovbunden, lyde som jeg ellers ikke ligger mærke til, men i dag kom de helt ubevist tilbage.

Jeg kunne mærke min krop arbejde og for første gang var der ikke nogen med til at sænke mig, så jeg sætte farten op til lige før der, hvor man må overgive sig til løb og efter et stykke tid kunne jeg næsten fornemme den måde min krop plejer at arbejde på, når jeg giver den gas i mine løbesko.

Jeg kunne ikke holde til det særlig længe, med det gav "blod på tanden" og mit hovede arbejder på høj tryk, for at ligge en god træningsplan som jeg kan have med ind til genoptræning på tirsdag (min første genoptræning)

Min veninde gav mig jo det super skønne ur, så her er tiden for i dag: 2,79 km på 33,57 min (min første km gik jeg på 30 min d. 14 dec 2011)

 

 

 

#1

Lotte S.s billede

Utrolig fremgang på kort tid. Flot!

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15345:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk