Jeg har fået en "gulerod"

Mor_til_4s billede

Jeg er så heldig at jeg har en hel hær af gode veninder og venner, der står bag mig i alt det her. (Det bliver noget at en "takke-fest jeg skal holde når jeg kommen på fode igen)

 

Jeg har specielt en veninde som altid er der, hun kommer forbi hverdag til formiddags kaffe, inden hun skal på arbejde og hun forstår at jeg ikke gider at høre på pyller m.m., men har mere brug for at (undskyld mit sprog) sparke røv.

 

Den anden dag kom hun med en gave.. wink Hun ved at jeg elsker at holde styr på alting og gæt engang, jeg har fået et: G.1001 VENTUS GPS-ur med trådløs pulsmåling.

Hvor heldig kan man være, jeg elsker det over alt på jorden og nu kan jeg følge min træning ned til mindste detalje, jeg kan holde øje med mine forbedringer og måske lige give den en ekstra tand, når jeg er ude og gå

DET ER DA DEN BEDSTE MÅDE AT SPARKE RØV PÅ!!!!

 

Jeg kan næsten ikke vente til jeg må løbe igen!!!!

 

heart Gitte

 

Billeder

#1

Simones billede

Fantastisk gave! og et herligt incitament til at træne videre...

God bedring

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • mikael christiansens billede
  her vil jeg skrive omkring mine måle og motion løb jeg stiller op i
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15345:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk