Gode nyheder

Mor_til_4s billede

Jeg var til min første omgang genoptræning, selvom det var en undersøgelse på 45 min, hvor de gennemgik hele min krop, for at tjekke om alle muskler var som de skulle være og om min krop ellers havde taget skade og udeover et "hul" der hvor jeg brækkede et ribben, var alt helt ok. Jeg skal starte på et ryghold i morgen og derefter må jeg begynde at gå i et alm. fitness center.

 

Ang. mit løb kunne hun ikke se nogle problemer, men jeg skal vente med at gå i gang, til jeg har været til kontrold i Århus d. 23 feb. hvis alt også er ok der, kan jeg så småt begynde at træne mig op igen.

 

Min fys. mener at der går 4-6 mdr inden jeg er i top form igen... utrolig med sandt, det vil sige at jeg godt kan nå nogle løb sidst på året JUBIIII

Jeg har også undersøgt hvornår jeg kan få lavet en løbeanalyse, så jeg kan få de helt rigtige løbesko, så nu kan alting kun gå for langsomt ;-)

 

Forsat god dag til alle og hvem ved, måske ses vi snart derude cheeky

#1

Sofies billede

Det er egentlig utroligt så hurtigt, du er kommet dig over en brækket ryg. På trods af uheldet, må du trods alt have været heldig at det ikke har ført til lammelse.

Fantasitisk fightervilje. Glæder mig til at høre, om du når til at kunne løbe i efteråret...

Held og lykke

/Sofie

#2

Mor_til_4s billede

Tak Sofie... ;-)

 

Ja det er gået hurtig og lægen mener, at det er fordi jeg var i så god form inden ulykken.

Jeg kom hjem en mdr før de regnede med og mine børn flyttede hjem 9 uger før beregnet... Hvor der er en vilje er der en vej (og en løsning på de problemer jeg møder ) ;-)

Det er rent held at jeg ikke er blevet lam, hvilket jeg også er dybt taknemlig over!!!

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.
 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15345:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk