Endnu en uge er gået

Mor_til_4s billede

Jeg træner dagligt og nu kan jeg mærke at mine muskler er ved at "vågne" op igen, det er jo ikke Arnold arme jeg har, med der er kommet en lille bule der, hvor jeg før havde en god mulle cheeky

Jeg måtte desværre melde afbud til genoptræningen i går, da min kære søn var syg, men jeg har fået lov til at ligge lidt flere øvelser på mit program, så jeg kan få fat i flere dele af kroppen og selvom det kun er 2x 10 gange jeg skal gøre det, føles det som en Marthon for kroppen.  Men der er skønt med den fede form for smerte (jeg kan godt mærke at jeg lever ;-) )

 

I dagligdagen går det også stille og roligt fremad, jeg kan nu både støvsuge og vaske gulv i det meste af lejligheden på samme dag (har 212m2) og der kommer også mere og mere i vasketøjskurven, når jeg ligger tøj på plads på 2 sal. Det er små med gode sejre!!!smiley

 

Jeg har ikke fået gået så meget den sidste uge, for jeg har tabt mig en del og hold nu op hvor kulden bider sig igennem marv og ben, så det er kun blevet til meget korte ture med hundene og kun de mest nødvendige ture til Fakta m.m.

 

Rigtig god weekend til alle og nyd nu det skønne sne.. wink

 

 

 

 

#1

Elisabeths billede

Puha, det lyder ikke godt det her. Men prisværdigt at du er ved godt mod og husker at fokusere på sejrene. Ja, små sejre er også gode - for det er jo det er jo det der med

                                               Mange bække små..............smiley

 

Hov, fik lige lyst til at omskrive den lidt   

 

                                 enlightenedSmå sikre sejre samler sig til store sejre enlightened        

 

Pøj, pøj med det hele, hilsen Elisabeth      

       

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15344:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk