En lille sejre

Mor_til_4s billede

Det er i dag fredag og jeg måtte desværre spribge løbetræningen over i onsdags pga et syg barn, men det betød ikke sofahygge, jeg lavede en times workout på sturgulvet med den lille sad i sofaen og talte til 10 rigtig mange gang i en time. ;-)

 

Jeg har være afsted i dag og selvom det ikke er en halvmarthon er jeg god med, jeg løb/gik 2,83 km på 26,51, hvilket giver mig en gennemsnitshastighed som da jeg havde løbet en mdr. sidste år (fra nybegynder)

Jeg kan i hvert fald mærke at mine muskler er begyndt at arbejde, min mave er godt brugt og i nat vågnede jeg med krampe i den ene balle... godt tegn, men hvorfor skal det gøre så ondt at komme i form?? Hi hi hi jeg ved det godt, men det er svært at holde igen, når man ved hvad der venter forude.

 

Nu vil jeg smide løbetøjet, smutte i bad og få lavet det sidste skolearbejde inden weekenden kalder :-)

 

God weekend til alle!!!

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15345:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk