Den første løbetur siden ulykken

Mor_til_4s billede

Jeg har næsten ikke sovet i nat for jeg havde en aftale med to veninder kl. 09.00 og det var ikke en hvilken som helst aftale, nej det er min nye løbegruppe...

Jeg fandt mine meget støvede løbesko frem i aftes og hold nu op alle de minder der er forbundet til dem...- det var som at se en gammel veninde igen smiley En af den slags som man kan "glemme" i meget lang tid, men når hun så ringer er man der for hende i tykt og tyndt..

Da jeg havde afleveret de små rødder, var det hurtig hjem og finde løbetøjet frem, det sad godt nok lidt løst på mine lår men til gengæld var der ikke meget plads til måsen.. gud ved om de har sænket den, med samme antal cm. som de har sat stænger i ryggen?? :-0

Veninderne ankom og så var det afsted, vi varmede op stille og roligt og da vi er startet helt fra bunden hed dagens træning: 5 min gå, 1 min løb, 5 min gå, 1 min. løb og 5 min gå.. ikke den store præstation, men en stille og rolig start.

Det gik faktisk rigtig god...  -min ryg er stabil og jeg kunne ikke mærke nogen form for smerte, så nu kan jeg næsten ikke vente til det bliver onsdag og vi skal afsted igen... bare det jeg fik pulsen lidt op i dag, vækker noget i kroppen og jeg kan mærke at der nok ikke går lang tid inden, jeg igen er med rundt nede i skoven.

 

Super skøn dag til jer allesammen..

 

 

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Thomas Enghave Olsens billede
  Så tog jeg endelig hul på det, jeg i mange år har planlagt, nemlig at løbe mit første marathonløb.
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15345:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk