Bakketræning

Ann-Dortes billede

 

Jeg har helt glemt at fortælle om min fantastiske tur i lørdags - Den stod på bakketræning smileymed efterfølgende flyttehjælp til min veninde (på 2. sal!!)

 

Jeg har jo disse skønne Karhu sko, som jeg tester - og det er bare en rigtig god fornemmelse! - som jeg skrev sidst, så har Asics Kinsei 3 været min favorit LÆNGE (det er den stadig, men ikke så overbevisende), men jeg bliver mere og mere hooked på min Fast2 Fulcum Ride. 

 

Min bakketræning "gled" let, bevares, jeg synes stadig det er MEGA hårdt at løbe op af Nordtoft, men jeg tog mig selv i, ved endt træning at jeg godt kunne have taget nogle ture til (jeg løber 200 m op og jogger 150 m ned og så forfra..) - hvilket jeg også meddelte min træner - jeg er sikker på at han blev overrasket - det er vist aldrig kommet fra mig før cheeky

Turen blev, alt incl., til 8 km på 45 min - en MEGET tilfreds tur!!

Selvfølgelig bliver min form bedre og bedre, men jeg bliver mere og mere overbevist om at de nye sko hjælper (ikke at det er et mirakelmiddel mod dårlig form.. MEN al (lovlig) hjælp er meget velkommen!!)

 

Det skal med at på trods af bakketræning og efterfølgende flyttehjælp (til kl 19:30! - imponerende hvor meget der egentlig kan være i en lejlighed - men jeg er super glad for at kunne hjælpelaugh) så havde jeg ikke nogle problemer de efterfølgende dag!! 

 

Jeg skifter med vilje sko, så jeg ikke løber i de samme hver gang, så den efterfølgende tur blev tilbagelagt i mine Asics - også en skøn tur!!

Næste tur i mine test-sko er intervaltræning, derefter en semi-lang tur - det glæder jeg mig også til at få afprøvet.

Hvis alt går som jeg håber, så skal de med til N.Y. - hvilket jo "kun" er om en god måned!! DAM´N det bliver FEEE!!cool

 

Husk - hvis nogle af jer ønsker at teste sko lige som jeg har fået fornøjelsen af, så tjek Facebook siden

De bedste løbe-hilsner

//AD smiley

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15121:

Annas billede
Nybegynder - med håb om at løbe ½ marathon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk