træne løbe

mikael christiansens billede

jeg løber dagligt nogle km tur interval træning 3 x 1000 meter 

jeg nyder naturen både når det er koldt og når det er varmt 

jeg elsker at røre mig

det social at løbe samme med andre elsker jeg også

mine mål at blive i bedre form 

at se bedre ud 

 at få en sundere krop

min passion er også træne pole dans og optræde til fester , polterabend , der udover stiller jeg op til alle dm i pole dance og jeg har vundet dm i pole dans 2014 , pole dans er både en sport man får bevæget sig og det stammer også fra strip klubber af , men også cirkus pole som er mere hardcore pole tricks jeg bruger begge elemter af pole dans når jeg træner og optræner med pole shows.

Om bloggen

mikael christiansens billede
her vil jeg skrive omkring mine måle og motion løb jeg stiller op i

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up