Maj løber ud, jeg løber videre

Vanposts billede

Da jeg begyndte at løbe, og fandt ud af, at jeg faktisk kunne komme længere end 1 km uden at få respirationsstop og angstanfald, måtte jeg sætte nogle mål. I min verden kan jeg ikke rigtig komme videre uden mål. Så det grublede jeg lidt over. Jeg har jo billet til CPH. Marathon 2012, den billet jeg ikke fik brugt i år, er konverteret til adgang til næste år, men du, CPH. Marathon er sikkert fint, men så slog det mig, at det må være Athens Marathon. Det ligger i november, den 13/11 for at være præcis, så det kunne jeg godt tænke mig. Klog af skade, har jeg fundet en løbetræner, og jeg forelagde ham situationen. Hvordan mine data var og hvad mit mål er. Han summede lidt over det, og kom tilbage med et program, der skal gøre mig klar til Athens Marathon. FEDT.

Well, men inden da, havde jeg sat 2 delmål for maj måned. Og da maj er ved at løbe ud, skulle jeg gøre noget idag, da jeg ellers ville få svært ved at nå mine mål. Det ene var at komme ud over 10 km. Og det gjorde jeg 2 gange, dels her og her.

Det andet delmål var, at komme under 30 minutter på 5 km. OG DET KOM JEG IDAG ;oD se her Så deter jeg satme godt tilfreds med.

Det næste er, at jeg skal plotte nogle løb i kalenderen. Det vender jeg tilbage med.

Og på løbet idag, kom jeg ud for en mindre krise ved de 3,5 km. Jeg lagde for hårdt ud, naturligvis ;o/ , men brugte et værktøj til at komme gennem. Det vil jeg afsløre næste gang.

God træning derude.

Van Post

Om bloggen

Vanposts billede
Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14972:

Marianne Pedersens billede
Motionsløber i den modne alder. Løber ikke hurtigt men gerne. Løber ikke længere end en...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina