Klar, parat, start

Annette Fredskov Jensens billede
Mindre end to uger til start – 366 marathon på 365 dage. Jeg er MEGET klar til at komme i gang. Nu har jeg forberedt mig længe, og det er tid til, at det bliver virkelighed. Jeg har brug for en form

for forløsning. Jeg har brug for at leve det ud – NU.

Foran mig er en uges badeferie med min dejlige familie, og det bliver SKØNT. Mentalt er jeg gået på ferie, og det bliver en uge uden fokus på marathonprojektet. I am going dark – offline. Den sidste uge uden fokus på 366/365, inden året hvor 366/365 kommer i fokus stort set hele tiden.  

Nu har jeg i længere tid forestillet mig, hvordan det bliver. Det samme har min familie. Nu glæder vi os til at få marathonprojektet indarbejdet i vores hverdag. Jeg er glad for, at jeg starter i Emilie og Viktors sommerferie, for så er jeg kommet godt i gang med projektet, inden den rigtige hverdag med madpakker og lektier går i gang. Et skridt af gangen.

Den sidste måneds tid – en form for ventetid – har jeg været hele følelsesregistreret igennem. Selvom jeg er positiv og ser muligheder, så har jeg været igennem følelser som angst, bekymring og manglende tro på mig selv – jeg er jo kun menneske. Når det sker, bliver jeg hurtigt opmærksom på det, og arbejder mig igennem det med passion, glæde og kærlighed. Jeg er sikker på, at det næste år også vil byde på følelsesmæssige udfordringer, men jeg føler mig klar. Klar til både til følelsesmæssige og fysiske udfordringer, for jeg er ikke i tvivl om, at jeg bliver UDFORDRET i løbet af året. På den anden side er jeg også sikker på, at den anden ende af registreret med glæde, lykke og kærlighed kommer rigtig meget i spil.

Heldigvis har jeg fantastiske mennesker omkring mig, der støtter og bakker op – også når det er svært. Vi tager denne rejse sammen. Det er mig, der skal flytte benene, men jeg kunne ALDRIG gøre dette alene. Jeg er taknemmelig for al den støtte og opbakning, jeg får. TAK smiley

Startskuddet til 366 marathon på 365 dage lyder søndag den 15. juli, kl. 7.00 i Hundige til Skinnermaraton. Vi ses smiley

Billeder

#1

Anonyms billede

Kære Annette

Da jeg først så dit mål tænkte jeg, at det var det mest sindsyge jeg længe har hørt!

Nu har jeg læst din blog og tænkt mig liidt om - og jeg er dybt inspireret!

Fantastisk at du udfordrer dig selv og dit liv med noget der helt sikkert vil give dig store indsigter og gaver:-)

Jeg ønsker dig alt det bedste i dine udfordringer og glæder mig til at følge dig.

De bedste hilsner fra en anden glad løber:-)

 

#2

Tina Hartleys billede

Kære Annette

 

Held og lykke med projektet, håber det bliver godt og at du kommer til at løbe med en masse skønne mennesker. Vil selv prøve at deltage i et par af dine løb.

God vind

 

 

#3

Anonyms billede

Hej Annette!!!

Jeg er fuld af beundring (og inderst inde sikkert også misundeligwink) på dit STORE MOD og jeg tror på dig og håber, du får DIT LIVS OPLEVELSE (selvfølgelig udover din kære familie).

Jeg skal selv "først" til at løbe mit marathon nr. 15 (men dog det 5. i år! - hvilket for mig er STORT) og jeg har en drøm om næste år at kunne løbe 1 marthon om måneden - men det er jo "der rene vand" i forhold til dig!!!

HAR STOR RESPEKT FOR DIT FOREHAVENDE OG ØNSKER DIG AL HELD og glæder mig til at følge lidt med i dine optegnelser - (måske du skulle skrive en "lille" bog, som jeg ihvertfald ville være den 1. til at erhverve!!!)

GOOD LUCK!!!

Om bloggen

Annette Fredskov Jensens billede
Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Lasses billede
  LØst og fast om mine oplevelser med løb

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk