< 4 måneder igen

Annette Fredskov Jensens billede

I går løb jeg mit marathon nr. 250 på 250 dage. Jeg er efterhånden ret langt i mit ambitiøse marathonprojekt. Der er mindre end fire måneder tilbage, så jeg er så langt, at jeg skal begynde at forholde mig til livet efter 366/365. Hvad skal jeg bruge det til – mine erfaringer? Der er ingen tvivl om, at jeg gerne vil dele dem med jer andre, så jeg er sikker på, at der kommer en bog og en del foredrag.

Jeg er også spændt på, hvad mine nye mål bliver.

·         Bliver det at nå 500 marathon så hurtigt som muligt? (Den 14. juli ender jeg på 458 marathon i alt)

·         Bliver det at nå så mange marathon i 2013 som muligt? (I 2012 løb jeg 211 marathon, og jeg vil nå 196 den 14. juli)

·         Bliver det at løbe hurtigt?

·         Skal jeg hurtigst muligt løbe mit første ultraløb?

·         Eller tager jeg det bare som det kommer?

Et er sikkert – familien kommer først og marathon nummer 2, så der bliver en del fødselsdage, fodbold- og håndboldkampe, som udkonkurrerer marathon i tiden efter.

Ja, jeg ser indimellem lidt fremad, og jeg glæder mig til at være færdig. Ikke fordi jeg ikke har lyst til at løbe marathon mere, men fordi jeg trænger SÅ MEGET til en fridag. Det er hårdt aldrig at have fri, altid at skulle af sted. Jeg elsker stadig at løbe, jeg synes stadig marathondistancen er magisk, men jeg vil gerne have en fridag, og den kommer inden jeg får set mig om, så jeg vil fortsætte med at nyde hvert eneste marathon så meget som muligt.

Uanset træthed og mentale udfordringer, så byder hver eneste dag på dejlige oplevelser. Dem kan du læse om hver eneste dag på min blog, www.annettefredskov.dk

Billeder

#1

Helle H Knudsens billede

Hej Annette

 

Først vil jeg gerne sige, at jeg synes det du gør er vildt sej, følger med i hvordan det går løbenede.

Jeg er lige nu, selv igang med at træne op til min første marathon, som skal løbes den 19 maj i København.

Så på de lidt trælse trænings dage alene, tænker jeg på dig, når du kan løbe alle dage, kan jeg jo også.

 

God vind fremover.

 

Helle

Om bloggen

Annette Fredskov Jensens billede
Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk