TOPPEN AF NOKKEN

Claus Heiberg Christensens billede

TOPPEN AF NOKKEN - er bare toppen!

Toppen af Nokken er et cannonballløb, der primært forgår på Amager, men også kommer et smut til Sydhavnen. Løbet er på ingen måde ret lukusøst, da man selv medbringer indholdet til sit depot og der fx ikke rigtig er nogle faciliteter i starts og målområdet. Ruten er mest på små skovstier og bringer løberne gennem både skov, kolonihaver, Nokken og over dæmningen til Sydhavnen, hvor vi løber i Københavns Amsterdam. Hver omgang afsluttes med løb op af bakken og så er man tilbage ved start&mål-området: nemlig Toppen af Nokken.

Antallet af løbere er forskelligt fra gang til gang, men noget kæmpeløb er det ikke.

Startsgebyret er på 50 kroner for halvmarathon og derover og under 4 omgange er gratis, men jeg har endnu ikke oplevet at nogen løb det. Efter løbet er der medalje, kage og kaffe/the.

Alt i alt et rigtigt godt og hyggeligt løb i fantastiske omgivelser.

 

 

Links

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Bodils billede
  Drømmen er at løbe et marathon.
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up