Søndag d. 17. oktober 2010

Stine Lykke Olsens billede

Havde en fantastisk løbetur i skoven i går. Vi bor ikke langt fra en lille plantage, som går under navnet "Tarzanskoven". Ved ikke, om det er fordi
A) den er helt vokset til og ligger i en slugt med stejle skrænter, væltede træer, store sten og et vildnis, der ikke bliver holdt nede af kommunen
B) børnene i nabolaget har hængt tovgynger op og bygger huler, så de rigtig kan lege Tarzan i den vilde natur.
I hvert fald byder skoven på nogle skønne løbeture, hvis man kan lide bakker, vandløb og masser af forhindringer der skal forceres enten med spring over eller nede på alle fire. Jeg elsker det i hvert fald og føler min løbeglæde blive sluppet løs, når jeg bliver udfordret af terrænnet. Her skal man være vågen hele tiden for ikke at blive fældet af en træstub eller et gren der dasker ned i hovedet på en. Og så er lyden af en rislende bæk den bedste baggrundsmusik i mine ører.
Min træning nyder også godt af det - det er den perfekte intervaltræning, fordi pulsen ryger godt op, når skrænterne skal bestiges, og så falder den når jeg skal gå forsigtigt på nogle sten for ikke at plumpe i bækken.
I alt løb jeg 35 min - 15 min opvarmning og 20 min ved høj intensitet med indlagte bakkespurter og små pauser.

Om bloggen

Stine Lykke Olsens billede
Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sebastian Percy-Smiths billede
  Arrangør af Rio Maraton
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14948:

Kenneth Brøndkjær Dølbys billede
er en mand på snart 30. som har elsket at løbe siden jeg gennemgik mit første vægttab for 12 år...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina