Nu med brækket kraveben

Lars Friis Farsøes billede

Så endte min løbesæson dette efterår ganske brat. Farvel PR på halvmarathon til HCA og farvel debutgennemførelse til Sydkystmarathon.

Lørdag kolliderede jeg med en bil, der kørte ualmindelig stærkt på den rolige vej, hvor jeg bor på Frederiksberg. Efter en fin flyvetur udover mit cykelstyr reddede jeg mig en god omgang bevidstløshed, hjernerystelse, en forstuvet skulder, et brækket kraveben og diverse læsioner i øret. Billisten var så fin og sympatisk en fyr at lade mig ligge. Tror dog, at jeg slap nådigt alt i alt Smile

Nu står den på fuldkommen ro, armen/skulderen i en slynge og ingen løbetræning i den kommende tid. Det er sq surt, men nogen gange har man bare ikke heldet med sig. Men hvis jeg forhåbentlig kan komme så småt i gang igen om en måneds tid, så kan jeg også få bygget en rigtig solid form op før forårets tidlige løb. Målet i første omgang er dog at blive så funktionel, at jeg kan bade og tage tøj på uden min kærestes hjælp. Heldigvis går det lige at styre en Mac på en enkelt hånd Smile

Nu vil jeg hygge mig med diverse smertestillende midler - bloggen vil derfor holde en mindre pause i den kommende tid, men jeg vender uden tvivl stærkt tilbage Wink

#1

Cecilia Arendals billede

Ej, hvor jeg lige føler med dig. God bedring. Rigtigt god bedring.
Et er man selv overhører snigende skader...men at blive lagt ned er bare så øv.
Jeg er ny på cykel og oplever at vi er "usynlige" de overser os...og ja selvom vi har ret er det jo os det gør ondt på.
Endnu en gang god bedring

Mange hilsner Cecilia

#2

PSs billede

håber der var nogen som fik nummeret på ham den sympatiske bilist?

#3

Poul Bjerrums billede

Hej !
Øv øv og atter øv !!!!
Jeg vil 'kun' ønske dig god og hurtig bedring, og jeg håber også nogen så den 'knallert', som var skyld i uheldet !!
Vh/Poul

#4

Lars Friis Farsøes billede

Cecilia: Tak for din hilsen og ønske om god bedring Smile Jeg tror vist, at jeg skal have investeret i en cykelhjem - man kan vist ikke være lige så heldig hver gang, som jeg vist har været denne gang. Det positive er, at benene nu får masser af tiltrængt restitution, hehe!

PS: Desværre ikke. Blev totalt slået bevidstløs og det tog mig flere timer at finde fra fortorvet og op i min lejlighed pga. desorientering og hjernerystelse :/ Men nu bliver jeg heldigvis passet og plejet på fremragende vis!

#5

pixis billede

øv da sikke noget, ja en cykelhjelm skal der bestemt til fremover Wink)) vil ønske dig rigtig god bedring
mvh/pixi

#6

PSs billede

Det vil sige at der ikke var nogen på Frederiksberg som lige kunne give dig en hånd og få dig på skadesstuen?

Ja du har været ret så heldig. Jeg håber du er lige så heldig med at blive hel igen! Mht. cykelhjelme kan jeg kun sige: Hellere ligne en idiot i 20 min om dagen, end at blive det for livstid.

Om bloggen

Lars Friis Farsøes billede
Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste modstandere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...
 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk