Interval træning er et ønske.

Kim Pedersens billede

Hejsa...

Nej det var en god uge og alt gik som det skulle. Jeg var ude på mine første 10km uden stop og var igennem på 1:05, så det var klasse. Dog ikke en tid jeg er tilfreds med, men den skal nok blive bedre hen over foråret.

Jeg har indset at jeg bliver nød til at træne interval. Tanken har ikke tiltalt mig endnu, da jeg er sådan indrettet at jeg elsker at se min tid/km bliver bedre eller større, og i interval kan du også se fremgang var ikke på samme måde, så jeg må indrømme, at jeg har skulle bruge tid på at indse dette. Det har jeg så nu og denne uge vil være et startskud til 2 x interval træning, da jeg ikke skal have nogen lang tur, da jeg skal løbe 8km til Borbjerg-løbet.

Ja nu når jeg selv nævne det, så er det på mandag jeg skal løbe mit første løb nogensinde og jeg glæder mig helt vildt. Mit fodboldhold løber også så jeg skal sku ikke være for langsom, for så hører jeg for det i for lang tid.

Jeg har gjort mig en masse tanker omkring hvordan jeg vil lægge ud og hvilken tid jeg ønsker. Jeg håber jeg kan holde 6:15 hele vejen og det vil give mig en sluttid på 50min lige ud.

Så derfor skal jeg i mål på 50min, og ønskemål hedder 48min Smile

Det var lidt for denne gang. Du/I er endnu meget velkommen til at skrive herunder til mig..

Kim

#1

Sørens billede

Hej Kim
Intervaltræning er godt, hvis man vil løbe hurtigere, men også meget hårdt for kroppen. Alternatvit kan du lave det, som kaldes fartleg - altså hvor du indlægger kortvarige hutigløb i dit almindelige træningspas. Det er en god måde at forberede sig til intervaltræning og giver også god effekt. Indlæg f.eks. 4 hurtige passager af 2 min. i løbet af en 8-10 km. tur. Det er overskueligt og ikke så belastende for kroppen.

Held og lykke Smile

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15427:

Jesper Ernsts billede
Motionsløber. HM rekord 1.33 sat i 1998. Personligt bedste pt er HM på 1.37.59 og 5K på 21.35

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk