Hvor er jeg

Kim Pedersens billede

Alt er gået galt eller var gået galt for jeg er tilbage. Jeg vil først undskylde at jeg ikke har fået skrevet, men undskyld det er bare ikke sjovt, når det ikke går som man ønsker. Jeg må indrømme at jeg tror jeg er kommet frem til hvad der gik galt...

Løb og vægttab fyldte hele mit liv ud og det blev for meget til sidst. Jeg har derfor lavede nogle regler for mig i forhold til tidsforbrug osv. Men jeg er tilbage med både denne blog og min egen.

Jeg glæder mig til igen at fortælle om min fremgang og jeg vil de næste par dage finde ud af om jeg bliver klar til halvmarathon til september, hvilke jeg da håber endnu...

Kim

#1

Peter Henriksens billede

Husk, at det vigtigste er, at du på et eller andet plan nyder dine løbeture!

Det er fint at lave regler for din træning, men du skal først og fremmest lære at mærke efter, hvordan du har det og ikke forcere din træning. Du og din krop er et levende væsen og IKKE en maskine. Lyt efter det, din krop fortæller dig, og vær god ved dig selv. Så kommer tider og distancer i det tempo, der er det naturlige og rigtige for DIG og DIN krop.

God løbelyst!

#2

Michaels billede

Jeg er helt enig med Peter.

træningen skal være sjov og hyggelig, ellers ender det med at du springer den over, og du ender i en dårlig spriral med færre ture og dårlig samvittighed.

#3

pixis billede

Hej Kim,
længe siden du sidst har skrevet her.....hvordan går det med dit løb og fik du løbet ½ marathon i september ?
Ja det er surt at skrive om andet end sejrene, men meget lære-rigt, og det KAN altså være med til at holde motiovationen oppe,
mvh
pixi

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk