Hvor er jeg

Kim Pedersens billede

Alt er gået galt eller var gået galt for jeg er tilbage. Jeg vil først undskylde at jeg ikke har fået skrevet, men undskyld det er bare ikke sjovt, når det ikke går som man ønsker. Jeg må indrømme at jeg tror jeg er kommet frem til hvad der gik galt...

Løb og vægttab fyldte hele mit liv ud og det blev for meget til sidst. Jeg har derfor lavede nogle regler for mig i forhold til tidsforbrug osv. Men jeg er tilbage med både denne blog og min egen.

Jeg glæder mig til igen at fortælle om min fremgang og jeg vil de næste par dage finde ud af om jeg bliver klar til halvmarathon til september, hvilke jeg da håber endnu...

Kim

#1

Peter Henriksens billede

Husk, at det vigtigste er, at du på et eller andet plan nyder dine løbeture!

Det er fint at lave regler for din træning, men du skal først og fremmest lære at mærke efter, hvordan du har det og ikke forcere din træning. Du og din krop er et levende væsen og IKKE en maskine. Lyt efter det, din krop fortæller dig, og vær god ved dig selv. Så kommer tider og distancer i det tempo, der er det naturlige og rigtige for DIG og DIN krop.

God løbelyst!

#2

Michaels billede

Jeg er helt enig med Peter.

træningen skal være sjov og hyggelig, ellers ender det med at du springer den over, og du ender i en dårlig spriral med færre ture og dårlig samvittighed.

#3

pixis billede

Hej Kim,
længe siden du sidst har skrevet her.....hvordan går det med dit løb og fik du løbet ½ marathon i september ?
Ja det er surt at skrive om andet end sejrene, men meget lære-rigt, og det KAN altså være med til at holde motiovationen oppe,
mvh
pixi

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk