Marathon på 40 uger. Uge 26.

Morten Jensens billede

 

Uge 26.

Så fik jeg købt et pulsbælte, til mit Garmin FR 110. Det er lidt sjov, at følge med i hvad puls man har, når man løber. Så skal jeg til at sætte mig ind i, det med maks. Puls og hvilepuls. Min maks puls har jeg målt til at være 191. Jeg har ikke målt min hvilepuls endnu.

Så er der vist også noget med pulszoner. De gange jeg har mit nye pulsbælt på, har min gens. Puls været på 160, 168, 161 og 161. Ja ja. Det finder jeg nok ud af engang.

Dag 1. 8,9 km. på 53,52 min.

Dag 2. 10,8 km. på 1,03,34 time.

Dag 3. 21,095 km. på 2,04,31 time.

Dag 4. 10,75 km. på 1,02,17 km.

Den store løbe oplevelse i denne uge, var helt sikket, det 15. Mjølner int. 1/1 og ½ marathon i Assens.

Det var første gang, at jeg skulle deltage i dette løb. Det er faktisk et terræn løb, da der ikke er meget vej og fortov på ruten. Ruten skulle for ½ marathon løberne, løbes 4 omgange og 8 omgange for 1/1 marathon løberne. Jeg løb på den hurtigste tid indtil nu. 2,04,31 time. Det er jeg rigtig glad for. Fordi at jeg syntes at jeg havde overskud, til at kunne løbe noget længere.

Min løbe status PT.: 12. stk. halv marathon. 2. stk. 30 kilometers løb. Også en masse træning. Kilometer i alt: 1031 km.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

#1

Sørens billede

Hej Morten

Med så mange halvmarathons og kilometer i benene er du vel egentlig allerede klar til marathon??!

Hvordan har du målt din makspuls?

 

#2

Morten Jensens billede

Hej Søren.

Du har nok ret i, at jeg er klar til at løbe et hel marathon. Men jeg tror at jeg venter til den 9 oktober. 

Jeg målte min maks puls ved, at tag pulsbælte på også løbe en tur. Da jeg havde løbet halv vejen, så fik den noget gas. På den måde fik jeg en maks puls. Jeg har ikke haft en højere puls siden. Men jeg skal da prøve på et tidspunkt.

Håber at det er svar nok.

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

#3

Sørens billede

Det er nok en god idé at vente til den planlagte debut.

Med hensyn til din makspuls, kan du roligt lægge nogle slag oven i den, du har fundet ved blot at løbe stærkt på en strækning. Med en rigtig makspulstest vil du uden tvivl nå højere op. Det er rigtig hårdt :-)

 

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15211:

Jannick Kjærgaards billede
Motionsløber 44 år

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk