Hvilken behandling ved løbeskader? Jeg gør det, der virker..

Anne Marie Geisler Andersens billede

Jeg har altid haft en åben indstilling til forskellige behandlingsformer og haft den tilgang, at det handler om at finde det, der virker. I mange år har jeg gået til kiropraktor jævnligt. Jeg er stadig sindssygt glad for min kiropraktor, Marianne, som i årenes løb har kunnet hjælpe mig med stort set alting.

Mega spændte haser

Omkring april måned døjede jeg med virkeligt spændte haser. Baglår, lægge og lænd var så overbelastede, at jeg dårligt kunne sidde ned uden at få en sovende fornemmelse i hele bagpartiet. På en 40 km træningstur måtte jeg strække ud hver anden kilometer det sidste lange stykke, fordi haserne var så spændte. Jeg prøvede med lidt vacumbehandling, som jeg før har haft gavn af og gik til min kiropraktor, som jeg plejer. Det blev da også bedre, men gik langt fra væk. 

Havde fået lov at sætte sig

Jeg tror, jeg har ventet for længe, så det virkelig har fået lov at sætte sig i hele kroppen. Kan huske jeg tænkte, det sikkert var meget naturligt, at haserne blev spændte, når man øgede træningsmængden forud for et 24-timersløb. Og at det nok ville fortage sig igen. Men måske har jeg været en anelse skæv i ryggen eller bækkenet efter sidste fødsel, og så har har det forplantet sig til resten af kroppen. Da det var allerværst, havde jeg også ondt i begge knæ, lægge og den øvre ryg. 

Blev forsøgsperson på skolen for kropsterapi ved et tilfælde

Da var det så, at min gode veninde Lisbeth tilfældigt spurgte, om jeg ville være forsøgsperson til noget undervisning hos Totum – skolen for kropsterapi. For at være helt ærlig, havde jeg ikke den store tiltro til det, men jeg tog grueligt fejl. Allerede efter første behandling havde lægge, baglår og ryg det meget bedre. Og nu efter alt i alt fire behandlinger hos Marcus, der er indehaver af Lifebalance, uddannet i Body SDS og underviser i kropsterapi på Totum, er det kun det sædvanlige i lænden, der stadig driller lidt. 

Sætter jeg danmarksrekord, har Marcus fra Lifebalance en del af æren

Marcus bruger ikke kun dybdegående massage, stræk, ledfrigørelse og øvelser, men også samtale og gode råd, idet han også er uddannet inden for kost og coaching. Jeg føler mig altid helt vildt afslappet, fysisk som mentalt, når jeg er blevet behandlet. Det er, som om det hele letter - ikke mindst hvis jeg har været stresset. Lykkes det mig at sætte danmarksrekord i næste weekend, så er jeg Marcus utroligt taknemmelig. Og jeg anbefaler hans behandling til alt og alle lige fra eliteidrætsudøvere over gravide til folk med fx piskesmæld. Er overbevist om, jeg kommer til at bruge ham mange år frem i tiden..

 

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15597:

Pia Balsbys billede
Løb mit første løb til 5 km Eventyrløbet 2022, da jeg vandt en 'billet', det fangede mig og jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up