Er nu på landsholdet for ultraløbere

Anne Marie Geisler Andersens billede

Efter at have snakket med landsholdskoordinatoren har jeg sagt ja tak til at være en del af det danske ultralandshold. Jeg glæder mig allerede til i oktober at skulle mødes med alle de erfarne løbere og få nogle tips til, hvordan jeg fremover skal træne. Og så ser jeg frem til forhåbentlig at få lov til at deltage i nogle af de internationale konkurrencer. Det kunne være så fedt at løbe sammen med de seje kvinder, som jeg løb mod på Bornholm. Og endnu federe kunne det være, hvis vi sammen kunne forbedre holdrekorden i 24-timersløb.

I dag har jeg desuden fået lavet en ultralydsscanning og fået bekræftet, at der ikke var tale om en blodprop, selv om lægerne syntes det lignede en sådan. Til gengæld havde min kiropraktor ikke svært ved at finde de ømme punkter!

Jeg venter med at købe nye løbesko, til jeg kan udføre en ordentlig test på løbebånd. Men de skal helt sikkert være minimum et halvt nummer større end de gamle. Til gengæld har jeg i dag brugt min præmie på 1000 kr til Intersport som bidrag til et nyt Polar løbeur, der kan måde puls og distance. Glæder mig til at tage det i brug.

Anne Marie

Billeder

#1

Jespers billede

Tillykke endnu en gang

Bliver spændende at følge dig, når du pludselig skal træne målrettet mod en konkurrence og omverdenen har forventning til dig...

Men mon ikke du klarer det også.. selvfølgelig
og så gælder det ellers bare om at suge til sig at gode (og dårlige) råd fra de mere erfarne.. Wink

Held og lykke med løberiet fremover

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Anette Lund Madsens billede
  Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15597:

Pia Balsbys billede
Løb mit første løb til 5 km Eventyrløbet 2022, da jeg vandt en 'billet', det fangede mig og jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up