Copenhagen maraton som forberedelse til 24-timersløbet

Anne Marie Geisler Andersens billede

I morgen skal min kæreste Morten og jeg deltage i Copenhagen Maraton. Det er vores sidste rigtig lange tur før 24-timersløbet den 18. juni på Bornholm. Mit mål i morgen er at komme ned under 3 timer og 40 min. Jeg har valgt at bruge løbet til at samle ind til en god sag, og det har givet mig muligheden for at indgå et lille væddemål.

I England og i USA er det et udbredt fænomen, at man i forbindelse med deltagelse i forskellige løb, løber for en god sag. BetterNow, er en online videobaseret indsamlingsportal, hvor hjælpeorganisationer kan præsentere deres projekter for et stort publikum på ny måde. Ikke blot kan alle følge med i, hvordan det skrider frem ad med indsatsen, som indsamler får vi også mulighed for personligt at takke bidragyderne. Indsamlingsportalen har en politik om, at minimum 80 % af de indsamlede penge skal gå til de konkrete hjælpeprojekter.

Fænomenet er endnu ikke særlig udbredt i Danmark, men når starten i morgen går til Copenhagen Marathon vil jeg sammen med knap 40 andre deltage i et lille forsøg, hvor vi løber for hver vores gode sag. Jeg har som handicapordfører for Radikale Venstre valgt at samle ind til Dansk Handicapforbund. For 30.000 kr. kan 10 mennesker med handicap få mulighed for at komme på sommertur. Heraf håber jeg på at kunne bidrage med de 4.000.

For at få flere af mine venner til at synes, det kunne være sjovt at støtte mig, og for at blive presset til at forbedre min tid, har jeg lavet et lille væddemål. Hvis jeg indsamler 2.000 skal jeg løbe på under 3 timer og 40 min., og hvis jeg når 4.000 kr før i morgen, skal jeg løbe på under 3.36 - i så fald vil jeg skulle skære 10 minutter af min hurtigste tid, og det bliver hårdt!

Indtil videre har jeg indsamlet 2.400 kr. Har du lyst til at give dit bidrag, kan du gøre det via dette link, hvor du også kan læse mere om fænomenet: http://www.betternow.org/projects/anne-marie-geisler-andersen-l%C3%B8ber...

Anne Marie

Billeder

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15597:

Pia Balsbys billede
Løb mit første løb til 5 km Eventyrløbet 2022, da jeg vandt en 'billet', det fangede mig og jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up