Pressemeddelelse – Adventshalvmarathon 2012

Anette Lund Madsens billede

Når Adventshalvmarathon arrangeres i år, bliver det på vores velkendte rute, der bringer løberne rundt i Randers centrum den første søndag i Advent.

Igen i år har vi både ½ marathon og 5 km. familietur for alle der har lyst. Vi har ingen tidsbegrænsning, på de to ruter, og da begge ruter er temmelig flade, på nær nogle få steder, hvor løberen skal over jernbanebroer, håber vi igen i år på hurtige tider for alle løberne. I år har vi fået opmålt vores 5 km. rute så den også er DAF opmålt, ligesom vores ½ marathon har været hvert år.

Med start og mål inde i centrum af Randers, på Østervold, hvor startnumrene kan hentes 50 m. fra start, bliver der også mulighed for vores deltagere efter løbet at få en kop gratis varm suppe, samt vand og frugt.

Da vi i 2010 blev nødt til at aflyse på grund af alt for meget sne i Randers, vi betalte alle startpengene tilbage til dem der ønskede det, har vi i år lavet et samarbejde med Randers Kommune, der sikrer os at i fald vi får sne igen i år, løber vi stadig i centrum, men på en kortere rute der skal gennemløbes flere gange, for at nå op til halvmaraton distancen.

De tre foreninger der sammen arrangerer Adventshalvmarathon er Randers Atletik Freja, Randers Freja Motion, samt Atletikkens Venner, der hver især sikrer at et eventuelt overskud går til atletikken i Randers i de respektive foreninger.

Vil du læse mere om dette arrangement, så kig på www.atletikkensvenner.dkhvor tilmeldingen også foregår.

12-10-2011

 

 

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk