Cannabisolie er et fantastisk fund

Ulla Lassens billede

Jeg er altid nysgerrig på at prøve nye ting. Det inkluderer også produkter, og jeg er især tilbøjelig til at give dem et skud, hvis de kommer fra naturlige ressourcer. Et af de nyeste produkter, jeg har afprøvet er cannabisolie.

Inden du begynder at tro, at jeg har begivet mig ud i ulovlige aktiviteter, vil jeg lige påpege, at det skam er helt lovligt. Der findes masser af cannabisolie, der er lovligt, fordi det har et meget lavt indhold af THC, som er det stof, der gør cannabis ulovligt. Cannabisolien indeholder i stedet CBD, som har en masse gavnlige effekter.

Som naturelsker bliver jeg altid meget herykt, når jeg finder gode produkter, der ikke er proppet fulde af kemikalier. Jeg tror på, at vi får de bedste resultater, når vi holder os til mere naturlige ingredienser, og jeg har selv oplevet, at min hud føles mindre irriteret og generelt sundere, når jeg skærer visse produkter ud af min daglige rutine. Hvis du er på udkig efter et godt produkt, så er cannabisolien værd at prøve af. 

 

Om bloggen

Ulla Lassens billede
I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige produkter i ens hverdag. Som læser af min blog vil du kunne finde masser af inspiration til smukke løberuter, hvor du kan fordybe dig i naturen og koble af fra hverdagens stress. Du vil derudover også kunne læse mine tanker om nye trends inden for løb. Herudover vil jeg komme ind på andre ting, jeg bruger min tid på, som jeg føler, bringer mig tættere på naturen.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Torben Allan Mikkelsens billede
  Jeg er idémand og stifter af RigtigeMændErBusinessMænd / RMRBM, som du kan finde på Facebook. Vi er Danmarks måske mindste og måske sjoveste løbeklub. Se mere her og på FB. Rigtige Business Mænd er...
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15215:

Mario Barbosas billede
I like long runs , intend to do an Ultra run soon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk