Udstyret er vigtigt for en løber

Michael Rasmussens billede

Mange løbere kender det - det er vigtigt at have styr på sit udstyr.

Du har styr på træningen og står skarpt. Du skal ud og præstere for at nå din målsætning. Derfor skal der også være styr på udstyret. Løbeskoene skal passe til dig, tøjet skal sidde ordenligt, være funktionelt og brugbart. Løbeuret skal være opladet og passe til dine behov.

Derfor er det vigtigt for en seriøs løber, at læse diverse tests af udstyr. Det er en måde at sikre sig, at udstyret lever op til diverse krav.

Om bloggen

Michael Rasmussens billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Elisabeths billede
  En blog om hvordan det går med min træning til efterårets 1/2-maraton.
 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14976:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina