Mit første havmaraton

Lars Christiansens billede

Mit første halvmaraton løb jeg, da jeg var 26 år gammel.

I dag er jeg 38, og siden da har jeg løbet adskillige løb. Løb er en af mine store passioner og et sted, hvor jeg kobler af og får clearet hovedet.

Mit næste store mål er at løbe distancen på under 1t. 35min. Det kræver en total omlægning af min træning. Har aldrig været den store intervalløber, men det skal helt sikkert inkorperes mere i min træning, for at kunne holde en højere konstant fart. 

Til dagligt arbejder jeg med skadedyrsservice, så jeg er ofte på farten det meste af dagen, hvilket koster lidt på energikontoen. Så intervaltræningen bliver med sikkerhed en stor fysisk udfordring.

Om bloggen

Lars Christiansens billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15324:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk