Motivationen skal tilbage

Hanne Jensens billede

Jeg har løbet on/off i mange år. Prøver at komme ind i vanen igen, håber på lidt motivation.

De sidste 1½ år har jeg især været slem til at at skippe løbet, havde lige en 3 måneders periode i sommers, hvor jeg faktisk holdt den rigtig godt. Så røg jeg desværre fra den igen.

Især efter at jeg skiftede arbejde, så jeg arbejder med hjemmesiden til dagligt kan jeg mærke at jeg virkelig har brug for at få rørt mig. Glæder mig til at læse med og blive inspireret til at få den gode vane tilbage.

 

Om bloggen

Hanne Jensens billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • Jens Peter Bregnballes billede
  Nyt om Dronninglund løbet
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14976:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina