Smart trick til drikkedunken på løbeturen.

Lasses billede
Løber du, ligesom mig, længere turer?
Har du tit en drikkedunk med på tur? 
 
Hvis du kan svare ja på ovenstående spørgsmål, kender du nok til irritationerne ved drikkedunke i et løbebælte eller besværet med at løbe, med en drikkedunk i hånden.
 
Personligt hader jeg at løbe med drikkedunke i et væskebælte. Det småstrammer, sidder ofte dårligt og det er besværligt at tage dunkene ud af holderne. Dette ødelægger løberytmen. 
 
I stedet kan man anskaffe sig, eller selv lave, en smart holder til drikkedunken, hvor man med magneter sætter drikkedunken fast. 
 

Om bloggen

Lasses billede
LØst og fast om mine oplevelser med løb

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Lars wolffs billede
  Team elena run løbet blevet den bedste succes i af de 3 år . Vi har er stolte at kun sige vi holder det igen.
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15599:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up