Dengang jeg var løber

Johan Hansens billede

Det er nok 10 år siden, jeg gennemførte mit første halvmaraton. Til dags dato er det dog også det eneste, som jeg har gennemført. 

Personligt synes jeg at distancen er for lang. Jeg keder mig, når jeg skal løbe mere end 10 km. Heldigvis har jeg styr på kærligheden, hvilket er utroligt vigtigt, når motivationen mangler til løbet. At have støtten hjemmefra, og friheden for den sags skyld, gør det lettere at få snøret skoene og komme ud af døren.

Om bloggen

Johan Hansens billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15318:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk