Kom med til det nye løb, Hillerød Løbet, lørdag den 12. marts!

Motionslob.dks billede

[Sponsoreret] Kom og vær med til Hillerøds nye motionsløb. Løbet er et landevejsløb for alle med distancerne 3 km og 5 km. Løbet favner bredt, og der er plads til både motionisten, børnene, ungdommen og eliten.

Arrangøerne håber på at skabe en ny tradition med et landevejsløb i Hillerød, hvor løb og motion kan forenes i en højere enhed uanset niveau og ambitioner.

I 2022 er Hillerød Løbet værter for den 5. afdeling af Vinterturneringen. Der vil derfor også være mulighed for at se nogle af landets absolut hurtigste løbere på 5 km landevej.

Ruten

Ruterne er på flad og lige asfalteret landevej. Der vil være Hotspots på ruten, god stemning, musik og hep. Ruten bliver DAF opmålt.

Forplejning

Der vil være vand og frugt i mål, og der vil være mulighed for at købe vand/kaffe, kage og snacks i målområdet.
 
Præmier
Der er medaljer til alle børn på 3 km og 5 km
 
Der vil være præmieoverrækkelse umiddelbart efter løbet. Der er præmier til de tre hurtigste piger/drenge på 3 km og 5 km og de tre hurtigste damer/herrer på 5 km.
 
Løbet foregår lørdag d. 12. marts 2022 i Hillerød.

Billeder

Om bloggen

Motionslob.dks billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • MM64s billede
  Tålmodighed er ikke min stærke side.
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk